Παρασκευή , 29/03/2024

Γνωρίστε στο LABEL NEWS τον Νο1 Fashion Business Man της επαρχείας

Ποιος είπε ότι η πηγή της μόδας είναι η πρωτεύουσα κάθε χώρας; Μπορεί αυτό να συμβαίνει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά στην Ελλάδα το κόκκινο χαλί της μόδας, δεν έχει αρχή και σίγουρα δεν έχει και τέλος.

Ή μάλλον… το κόκκινο χαλί της μόδας στρώθηκε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα στην Χίο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Σκαπινάκη, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε 365 ημέρες ακριβώς, να κατέχει τον τίτλο του Νο1 Fashion Business Man για την επαρχεία.

Και αυτό για το δικό του δημιούργημα. Τη δική του αγάπη. Το παιδί του, όπως λέει εκείνος. Το κατάστημα Signature by Constantine, το οποίο όπως είναι φυσικά δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ, μιας και η αγάπη μου για τη μόδα είναι σε όλες και όλους σας γνωστή. Μπορεί ο χρόνος του ταξιδιού μου με την αγαπημένη Blue Star να ήταν περίπου 6 ώρες, αλλά τα ξημερώματα της Κυριακής ήμουν στο λιμάνι της Χίου και το κατάστημα Signature by Constantine άνοιξε μόνο για το labelnews.gr

Ο ίδιος προτίμησε να πραγματοποιηθεί το Success Story της εβδομάδας στο κατάστημά του, γιατί όπως αναφέρει, αν δεν είχε κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, δεν θα είχε πετύχει. Και δεν σταμάτησε ποτέ μα ποτέ τις ελάχιστες ώρες που είχαμε στη διάθεσή μας να το προσθέτει σε κάθε του έκφραση.

Σε ηλικία 25 ετών, ο Κωνσταντίνος Σκαπινάκης, έχει καταφέρει να δώσει έναν άλλον αέρα στη μόδα της Χίου. “Στην αρχή όλα ήταν δύσκολα”, αναφέρει ο ίδιος, “αλλά όταν αποφάσισα ότι τα fashion labels που αγαπώ σε κάθε γυναίκα και άντρα έπρεπε να έρθουν εδώ, δεν μπορούσα να σταματήσω”, προσθέτει.

Αύγουστος του 2015. Ο Κωνσταντίνος, αποχαιρετά την Χίο για λίγο καιρό και ταξιδεύει όλη την Ελλάδα για να βρει τα καλύτερα σχέδια, τις πιο stylish εταιρείες, τα πιο υπέροχα outfits για το κατάστημά του. “Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα καν τί έκανα. Χτυπούσα πόρτες και απλά άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο, να δείξει πόσο αγαπά τη μόδα και ότι είμαι ο κατάλληλος για αυτή τη δουλειά”, σχολιάζει. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κάθε εταιρείας ξεχωριστά και να τον εμπιστευθούν από το πρώτο δευτερόλεπτο της γνωριμίας τους.

Ο χρόνος περνούσε και ήδη αρκετές εταιρείες είχαν πει το μεγάλο ναι. “Όταν κοίταξα τις σημειώσεις μου από τα ραντεβού μου, αρκετές μέρες μετά, προσπαθούσα να ανατρέξω στο παρελθόν και να σκεφτώ τί μπορεί να έκανα σωστά για να απέκτησα τόσο καλούς συνεργάτες. Η απάντηση ήταν μία. Απλά πίστευα σε αυτό!”, προσθέτει χωρίς να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο το χαμόγελό του. Το μόνο που έμενε λοιπόν, ήταν να ολοκληρωθεί το κατάστημά του και το κόκκινο χαλί της μόδας να εδραιωθεί για κάθε fashion addict person του νησιού και όχι μόνο.

Δεκέμβρης του 2015. Το Signature by Constantine ανοίγει τις πόρτες του για όλους τους κατοίκους του νησιού, αλλά και πολλών άλλων νησιών που έτρεξαν να γίνουν ένα με την αύρα της μόδας που σίγουρα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Με εταιρείες όπως οι maT. fashion, OBVIOUS clothing,Premium Royal, Denim, Xzeno, Ritz, ENDESON fashion, K.due, SBC, SYLD, Vero by aslanis, ο Κωνσταντίνος Σκαπινάκης ένα χρόνο μετά γιορτάζει πια ως ένας απόλυτα αναγνωρισμένος Fashion Business Man από τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Δείτε επίσης

Notaras Dental Clinic: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων ανοίγει τις πόρτες του

Βαγγέλης Καράλης Από τον: Βαγγέλη Καράλη  Το Notaras Dental Clinic ανοίγει τις πόρτες του και …

Αφήστε μια απάντηση