Σάββατο , 27/04/2024

Γνωστός manager καλλιτεχνών πωλητής σε μάντρα αυτοκινήτων λόγω του κορονοϊού

Aπό τον Βαγγέλη Καράλη 

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό έχουν «τσακίσει» τα νυχτερινά μαγαζιά, τους καλλιτέχνες και όλους τους εργαζόμενους σε κέντρα διασκέδασης όπως πολλές φορές μέσα από τα ρεπορτάζ της έχει αναδείξει η espresso.

Πλέον βλέπουμε και γνωστούς μάνατζερ καλλιτεχνών να «μένουν στον δρόμο» είτε να κάνουν αλλαγή επαγγέλματος καθώς πλέον δεν υπάρχουν μαγαζιά για να τραγουδήσουν οι καλλιτέχνες.

Παράδειγμα αποτελεί σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της espresso ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών Νεκτάριος Αναγνώστου ο οποίος από ατζέντης πλέον έχει αλλάξει επαγγελματική κατάρτιση και δουλεύει σε μάντρα αυτοκινήτων ως πωλητής: «Το χτύπημα που δέχτηκε η νύχτα με τον κορονοϊό ήταν τελειωτικό για εμάς. Υπάρχει μεγάλη ανεργία.  Καλλιτέχνες, μουσικοί, σερβιτόροι, παρκαδόροι, τσεκαδόροι, λουλουδούδες, φωτιστές, όλοι μας έχουμε μείνει χωρίς δουλειά. Επτά μήνες είμαστε χωρίς δουλειά και βρισκόμαστε σε απόγνωση. Για αυτό και πήρα την απόφαση αυτή να ασχοληθώ με τα αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά μου και στην καριέρα μου λόγω του κορονοϊού.  Σαφέστατα δεν αφήνω τη δουλειά μου τη νύχτα και τους καλλιτέχνες αλλά για να ζω με αξιοπρέπεια και να βγάλω τα έξοδα πρέπει να δουλέψω.  Η δουλειά δεν είναι ντροπή, θα μπορούσα να πάω και στο Δήμο να σκουπίσω το δρόμο.» μας αναφέρει ο γνωστός μάνατζερ.

Μάλιστα ο Νεκτάριος Αναγνώστου αποκαλύπτει ότι πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες λόγω της κρίσης αναγκάζονται να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους: «Υπάρχουν  αρκετοί καλλιτέχνες τώρα με τον κορονοϊό που θέλουν να αλλάξουν τα αυτοκίνητά τους και να πάρουν κάτι μικρότερο γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα και η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο.  Μου ζητάνε να τους βοηθήσω με τον τρόπο μου και να κάνω ανταλλαγή στα αυτοκίνητά τους ώστε να πάρουν κάτι πιο οικονομικό για να κάνουν τη δουλειά τους.» δηλώνει στην espresso.

O Nεκτάριος έχει υπάρξει μάνατζερ γνωστών καλλιτεχνών όπως: η Κατερίνα Στανίση, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Βαλάντης, ο Χάρης Κωστόπουλος και πολλοί άλλοι: «Δουλεύω πάνω από 25 χρόνια στη νύχτα και έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο, έχω συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες. Κάποιοι είναι φίλοι μου, κάποιους τους σέβομαι, τους εκτιμώ πολύ και τους αγαπώ.  Δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με τους καλλιτέχνες. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα τώρα με την πρωινή μου δουλειά.  Άλλο είναι η ημέρα και άλλο είναι η νύχτα, τη νύχτα την αγαπάω τη σέβομαι. Προσπαθώ και στη νύχτα και στη μέρα να είμαι σωστός, αξιοπρεπής και αληθινός» δηλώνει ο γνωστός μάνατζερ.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …