Τρίτη , 23/04/2024

Το “Όλα ελληνικά” για βράδια μαγικά στο Γκάζι – Η νέα άφιξη στην νυχτερινή Αθήνα

Στον πολυσύχναστο Κεραμικό φαίνεται  χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής ζωής τον φετινό χειμώνα. Στην οδό Τριπτολέμου 50, σε ένα χώρο που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα clubs της Αθήνας, πλέον στεγάζεται το club ‘’Όλα Ελληνικα’’. Η μακρά και διαχρονική του επιτυχία σε άλλες περιοχές της Αθήνας αναμένεται να συνεχιστεί και στο Γκάζι.

Με διακόσμηση λιτή και φαντασμαγορικά φώτα το ‘’ Όλα Ελληνικά’’ φαίνεται να ρίχνει το βάρος στην ποιότητα της παρεχόμενης διασκέδασης. Τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά συστήματα κι ένας καλαίσθητος χώρος συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για ξέφρενο party μέχρι το πρωί. Το ευγενέστατο και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες προσωπικό φαίνεται πως θα είναι το δυνατό χαρτί του μαγαζιού καθώς οι εργαζόμενοι θα συμβάλλουν καθοριστικά στο να ξεσηκώσουν τους θαμώνες και να απογειώσουν το κέφι.

Το πρόγραμμα στο Όλα Ελληνικά

Όπως λέει και το όνομά του στα decks του νέου club θα βάζουν φωτιά αποκλειστικά ελληνικά hit. Οι playlists θα περιλαμβάνουν καινούργιες και ξένες ελληνικές επιτυχίες, κομμάτια διαχρονικά που όλοι έχουμε αγαπήσει. Από λαϊκά μέχρι pop το πρόγραμμα θα σας ξεσηκώσει ιδιαίτερα αν είστε λάτρης της ελληνικής μουσικής και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ‘’ Όλα Ελληνικά’’ θα γίνει το αγαπημένο σας ελληνάδικο.

Στο γνωστό club κατά καιρούς θα φιλοξενούνται διάσημοι DJs καθώς και events και parties που θα αφήσουν εποχή. Το ‘’ Όλα Ελληνικά ‘’ είναι η νέα άφιξη στο Γκάζι που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα ταράξει τα νερά της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής.

Τοποθεσία του Όλα Ελληνικά στο Γκάζι

Το λαοφιλές Γκάζι αποτελεί για χρόνια το hot spot της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας. Αν θες να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία clubbing ο Κεραμεικός είναι το κατάλληλο μέρος για να βιώσεις μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι ιδιοκτήτες του ΌΛΑ Ελληνικά επιλέγουν τη συγκεκριμένη περιοχή για να ανοίξουν ένα νυχτερινό μαγαζί με προδιαγραφές εξωτερικού.

Πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και εύκολα προσβάσιμο, φιλοξενεί δεκάδες επιτυχημένα clubs αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά meet points των Αθηνών. Το Όλα Ελληνικά ανοίγει, λοιπόν, τις πύλες του στο Γκάζι κι αναμένεται να γράψει τη δική του ιστορία και να αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή. Έχει άλλωστε όλες τις προοπτικές να κατακτήσει την κορυφή.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …