Παρασκευή , 19/04/2024

Γωγώ 45 ετών, μητέρα δύο παιδιών: «Στα 40 κατάλαβα ότι μου αρέσουν οι μικρότεροι, μετά τον αποτυχημένο γάμο μου – Σήμερα διψάω για πάθος και ηδονή με τον 22χρονο παρτενέρ μου”

Ένα ακόμη απόγευμα του Νοέμβρη με βρίσκει σε ένα από τα γνωστά cafe του κέντρου να περιμένω το νέο πρόσωπο των Life Stories του Label News, να παρουσιάσει την δική του εκδοχή της ζωής, των σχέσεων και των κοινωνικών αντιλήψεων. Σήμερα λοιπόν, γνωρίζουμε την 45 ετών Γωγώ, η οποία αποφάσισε να μιλήσει στο Label News για την προσωπική της ζωή του σήμερα, τον αποτυχημένο της γάμο και τα δύο της παιδιά; Πώς είναι λοιπόν η ζωή μίας χωρισμένης μητέρας με έναν ερωτικό σύντροφο σχεδόν 20 χρόνια μικρότερό της;

Πόσα χρόνια είσαι χωρισμένη με τον πρώην άντρα σου;

Εδώ και περίπου τρία χρόνια. Δεν πήγαινε άλλο. Έπρεπε να τελειώσει αυτό τα αστείο.

Θεωρείς δηλαδή τον γάμο σου ως ένα αστείο;

Και μάλιστα κακόγουστο. Είχα φτάσει σε σημείο να νιώθω πως είμαι μόνη μου. Εγώ μεγάλωσα τα παιδιά, εγώ τα μεγαλώνω και σήμερα. Εκείνος ήταν απλά ένας κομπάρσος σε όλα αυτά. Ακόμη και τα παιδιά δεν ένιωθαν ότι είχαν πατέρα δίπλα τους.

Πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου;

Έχω δύο υπέροχες κόρες. Η μία είναι στα 14 και άλλη στα 10. Ζούμε μαζί πια και οι τρεις σε ένα σπίτι πολύ κοντά στο πατρικό μου, από την επόμενη κιόλας μέρα του διαζυγίου.

Πώς βίωσαν οι κόρες σου το χωρισμό με τον πατέρα τους;

Πολύ ήρεμα. Ακόμη και σήμερα που μπορεί να το συζητάμε, όλα φαίνονται ίδια με τότε. Δεν κατάλαβαν καμία διαφορά γιατί ο πατέρας τους ήταν ένας άνθρωπος που το μόνο που έκανε ήταν να πηγαίνει στη δουλειά και να γυρίζει, να τρώει, να δίνει λεφτά όποτε χρειαζόμασταν και την υπόλοιπη μέρα να κάθεται στον υπολογιστή και να παίζει παιχνίδια χωρίς να θέλει να τον ενοχλούμε.

Και λίγο μετά τον χωρισμό μπήκε και ο μικρός στην ζωή σου…

Μικρός ναι. Ισχύει. Όλοι τον βλέπουν σαν μικρό. Εγώ τον βλέπω σαν ένα ακατέργαστο διαμάντι το οποίο απλά θέλει την δική του δουλειά. Μπορεί να μην μπορεί να ακολουθήσει σε πράγματα της ηλικίας μου, αλλά σε άλλους τομείς έχει βάλει τα γυαλιά σε άντρες της δικής μου γενιάς.

Πώς γνωριστήκατε;

Μέσα από το Instagram. Ο μόνος λογαριασμός που έχω στο Internet είναι εκεί. Με ακολούθησε και σιγά σιγά ξεκίνησε να κάνει like στις φωτογραφίες μου. Στη συνέχεια μιλήσαμε και μετά γνωριστήκαμε και από κοντά.

Οι κόρες σου ξέρουν για την ύπαρξή του στη ζωή σου;

Φυσικά και γνωρίζουν ποιος είναι, απλά όπως οι περισσότεροι, ξέρουν ότι είναι ένας φίλος μου.

Στην κοινωνία όμως δεν χτυπάει κάπως περίεργη μία τέτοια φιλία με τόσα χρόνια διαφορά;

Και συ έχεις πει ότι η κολλητή σου είναι άνω των 40. Εγώ γιατί να μην έχω μία σχέση σε μικρότερη ηλικία; Η κοινωνία μπορεί να πει ότι θέλει. Εξάλλου, για να είμαι ειλικρινής, δεν κάνουμε και πολλές εμφανίσεις σε σημεία που μας γνωρίζουν.

Για να καταλάβω λοιπόν, έχετε δημιουργήσει δικά σας στέκια για να μην σας βλέπει πολύς κόσμος;

Ακριβώς. Μετακινούμαστε σε περιοχές που δεν έχουμε κανέναν γνωστό. Ξέρεις πολύ καλά, πως αν ο πρώην άντρας μου μάθει για αυτή τη σχέση, είναι εύκολο να μου πάρει την κηδεμονία των παιδιών αν έχει αποδείξεις.

Άρα τώρα που κυκλοφορείται εκτός του πεδίου των γνωριμιών σας, δεν έχεις τέτοιο φόβο;

Φυσικά. Εκτός αν πάμε κάποιο ταξίδι οπότε εκεί είμαστε απόλυτα ελεύθεροι. Και κάνουμε πολύ συχνά ταξίδια, όταν μπορούν οι γονείς μου να κρατήσουν τα παιδιά για ένα Σαββατοκύριακο ας πούμε.

Είπες πριν τον 22χρονο σύντροφο σου, ακατέργαστο διαμάντι. Τί θα γίνει όταν τελειώσει αυτή η επεξεργασία;

Δεν πρόκειται να τελειώσει. Για να ξεκαθαρίσω κάτι, εγώ δεν έχω αισθήματα για αυτό το παιδί. Περνάμε απλώς καλά. Κάνουμε σεξ, πηγαίνουμε τα ταξίδια μας, κάνουμε τις εξόδους μας. Απλά περνάμε καλά δύο άνθρωποι.

Δεν φοβάσαι μήπως όμως, λόγω της ηλικίας του δεθεί μαζί σου;

Δεν είμαι η μαμά του για να δεθεί μαζί μου. Είμαι απλά ένας άνθρωπος που κοιμάται μαζί του και περνά καλά. Αν θέλει να δεθεί με κάποια, ας βρει κάποια της ηλικίας του.

Εκείνος πώς βλέπει αυτή τη σχέση όμως;

Ακριβώς όπως το είπες. Σχέση το βλέπει. Ενώ εγώ απλά περνάω καλά με ένα παιδί που αν σταματήσει να με κάνει να περνάω καλά, θα σταματήσει και η παραπάνω ουσία της σχέσης μας. Εκείνος μπορεί να θεωρεί πως θα είναι μαζί μου για πάντα. Εγώ από την άλλη θεωρώ πως θα είμαι μαζί του μέχρι να σταματήσει να με ικανοποιεί.

Θεωρείς πως αυτού του είδους οι σχέσεις έχουν μεγαλύτερο μέλλον;

Καμία σχέση δεν έχει μέλλον. Ούτε και οι γάμοι. Τεράστιο παράδειγμα ο δικός μου. Στις σχέσεις υπάρχει καταπίεση. Και εγώ είμαι μία γυναίκα που δεν της αρέσει να καταπιέζεται. Γι’αυτό και χώρισα τον άντρα μου.

Τέλος, πολλοί θα αναρωτιούνται ποιός έχει το πάνω χέρι σε αυτή την “σχέση”. Ο άντρας ή η γυναίκα;

Κανείς. Του έχω δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει. Και να βγει και με τους φίλους του, να γνωρίσει και κάποια άλλη αν θέλει. Εκείνος δεσμεύεται. Εγώ από την άλλη περνάω καλά και με άλλους ανθρώπους, απλά στο σεξουαλιακό κομμάτι δεν αλλάζω κάποιον αυτή την περίοδο.

Άρα από την μεριά σου πρόκειται για μία σχέση σεξουαλική καθαρά;

Όχι μόνο. Έχω έναν φίλο που του αρέσει να με βλέπει γυμνή και να με ικανοποιεί, να κάνουμε ταξίδια και να πίνουμε τα ποτά μας όταν το θέλουμε. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα είναι ρευστά. Το ότι είναι 22χρονος, για μένα δεν είναι πρόβλημα. Έχω αποδείξει πως οι αντοχές μου στη ζωή είναι για την δική του ηλικία, οπότε δεν έχουμε προβλήματα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …