Πέμπτη , 25/04/2024

Γ. Βασιλείου: «Ο Γιώργος (Αλκαίος) πικράθηκε πολύ μετά την Eurovision, δεν τον στήριξε κανείς»

Ο Γιάννης Βασιλείου είναι ένας από τους μεγαλύτερους star, στο ελληνικό τραγούδι. Οι μεγάλες του επιτυχίες έχουν γίνει διαχρονικές με τον ίδιο να έχει καταφέρει να είναι νούμερο ένα σε Ελλάδα και εξωτερικό σημειώνοντας μια καριέρα αξιοζήλευτη. Παρ’ όλα αυτά παραμένει ένας άνθρωπος «αυθεντικός» και ντόμπρος μακριά από δηθενισμούς και εγωπάθεια. Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα Μπαμ μας αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια με την Spark Records, αλλά και την νέα ζωή του γιου του, Γιώργου Αλκαίου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νέα δισκογραφική εταιρεία, νέο τραγούδι και μία πολύ όμορφη συνεργασία με την Spark Records.

Το νέο μου τραγούδι «Μεθάω με έρωτα» πάει πολύ καλά. Ήδη έχει χιλιάδες views στο You Tube μέσα σε μια εβδομάδα. Με την εταιρεία θα κάνουμε επανεκτελέσεις των παλιών μου επιτυχιών όπως το «Καμπριολέ» και περιμένουμε να γίνει μεγάλο Μπαμ!

Όταν ξεκινήσατε την σπουδαία καριέρα σας, υπήρξαν δυσκολίες;

Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήμουν καθηγητής γυμναστικής στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Έγραψα δύο τραγούδια και έγιναν αμέσως επιτυχίες, ενώ ακόμη ήμουν καθηγητής. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω «νύχτα» ήμουν τελείως πρωτάρης σε όλο αυτό. Δεν έπινα, δεν κάπνιζα, ήμουν τελείως εκτός. Είχα να κάνω με ανθρώπους της νύχτας, με ένα ολόκληρο σύστημα που ήταν πρωτόγνωρο για εμένα. Υπάρχουν πολλά περίεργα κυκλώματα στην νύχτα, παρόλα αυτά όμως κατάφερα να σταθώ έξυπνα και μόνος μου μέσα σε αυτό.

Ο γιος σας, Γιώργος Αλκαίος, έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Που είναι σήμερα, τι κάνει;

Εδώ και δέκα χρόνια ο Γιώργος ζει πλέον μόνιμα στην Μήλο που έχουμε καταγωγή. Έχει μια επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια που πηγαίνει καταπληκτικά.

Γιατί αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την «νύχτα» και το καλλιτεχνικό στερέωμα;

Δεν τον κούρασε η νύχτα, αλλά διάφορα πράγματα που έβλεπε. Ναρκωτικά, αλκοόλ και όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο μας. Ο Γιώργος ποτέ δεν ήταν έτσι και τον κούρασε να είναι μέσα σε όλο αυτό. Αυτό που τον πίκρανε όμως περισσότερο ήταν όταν πήγε στην Eurovision. Δεν τον στήριξε οικονομικά κανείς ούτε στο ελάχιστο ενώ έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Και η ΕΡΤ και το Mad δεν τον στήριξαν καθόλου.

Είστε ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους στον χώρο σας. Είναι σημαντικό να παραμένει κάποιος αναλλοίωτος παρά την μεγάλη επιτυχία;

Βαγγέλη μου, κάποια στιγμή η επιτυχία και το τραγούδι τελειώνει για όλους μας. Εγώ αυτό που κρατάω είναι ότι περπατάω με το κεφάλι ψηλά και μου λένε στον δρόμο, «Γεια σου ρε Γιάνναρε, φιλαράκο!». Για αυτό που είμαι περήφανος όλα αυτά τα χρόνια, είναι η αμοιβαία σχέση αγάπης που έχω με τον κόσμο που βλέπω και συναντάω στα μαγαζιά και στον δρόμο. Μια σχέση ειλικρίνειας, μακριά από δηθενισμούς.

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ, Συνέντευξη – Bαγγέλης Καράλης 

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …