Τρίτη , 23/04/2024

Δεν μπορείτε μακριά από το σκυλάκι σας; Αυτές είναι οι Pet Friendly παραλίες που μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας μαζί με το κατοικίδιο σας

Όλοι έχουμε αδυναμίες και τι πιο γλυκό από το να έχεις αδυναμία στο pet σου και να μην μπορείς να το αποχωριστείς ούτε σε ένα καλοκαιρινό σου μπάνιο; Αν και εσύ θέλεις να πλατσουρίσεις και να παίξεις στη παραλία με το σκυλάκι σου αυτές οι παραλίες στην Αθήνα σου το επιτρέπουν γιατί η κουλτούρα μας τα τελευταία χρόνια ως προς τα κατοικίδια μπορεί να έχει βελτιωθεί αλλά δεν έχει φτάσει στο σημείο που να επιτρέπονται τα pet σε όλες τις παραλίες.

Στην ακτή Χέλμη στο Λαύριο μπορείς να κολυμπήσεις και να χαρείς το καλοκαίρι, και όχι μόνο, με το σκυλάκι σου άφοβα και με τη σφραγίδα του νόμου.

Στα Μέγαρα, η περιοχή «Πούντα» μεταξύ της λέσχης των Προσκόπων και της εκβολής αγωγού ομβρύων υδάτων είναι αυτή που θα σε εξυπηρετήσει για να διασκεδάσεις  με το σκυλάκι σου.

Λούτσα. Απέχει μόλις 29 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και σας επιτρέπει να κάνετε μια μεγάλη βουτιά και φυσικά να παίξετε με τα κύματα με το σκυλάκι σας.

Αγριλέζα στο Δήλεσι. Άλλη μια ιδανική παραλία για μπανάκια με το σκυλάκι σου.

Κι αν φτάσεις μέχρι την Κόρινθο, στην παραλία τέρμα Κολιάτσου και στην παραλία της τοπικής κοινότητας Κ. Άσσου, μια βουτιά θα είναι αρκετή για να κάνει ευτυχισμένο εσένα και το pet σου.

 

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …