Παρασκευή , 19/04/2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απολύθηκε γνωστός δημοσιογράφος του Star μετά από 16 χρόνια – Δεν θα βγει το κεντρικό δελτίο μετά την στάση εργασίας που κήρυξε ο υπεύθυνος των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού

Εκτός του τηλεοπτικού σταθμού Star βρέθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος καθώς του ανακοινώθηκε η απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό. Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δημοσιογράφος εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό για 16 χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια άνηκε στο δυναμικό της Ζήνας Κουτσελίνη. Εκτός από τον Δημήτρη Στρουμπάκο από τον τηλεοπτικό σταθμό απολύθηκε και η δημοσιογράφος Ιωάννα Κομματά.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού, Γιώργος Βότσκαρης,  ανακοίνωσε στάση εργασίας σήμερα στις 19:00 – 22:00 ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο δημοσιογράφους με κίνδυνο μην βγει το δελτίο ειδήσεων.

Δημήτρης Στρουμπάκος

«Από το 1996 που ξεκίνησα να εργάζομαι στην τηλεόραση ως ρεπόρτερ- δημοσιογράφος, τα 16 χρόνια ήμουν στο ΣΤΑΡ. Ομως κάπου εδώ έκλεισε αυτός ο κύκλος. Νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα με σπουδαίους συναδέλφους αλλά και Ανθρώπους πάνω από όλα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους εικονολήπτες, ηχολήπτες , μοντέρ αλλά και τους συναδέλφους των εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού. Νιώθω Ευλογημένος γιατί διέσωσα την αξιοπρέπειά μου, το Ηθος μου, τη Δημοσιογραφική μου Υπόσταση και τα λίγα Ελληνικά που ήξερα να μιλάω και να γράφω. Να μην ξεχνάτε πώς ”Εχει ο Θεός” και προχωράμε μπροστά!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …