Παρασκευή , 26/04/2024

Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz στο Instagram

Είναι νέοι, είναι ωραίοι και ερωτευμένοι. Οι celebrities που επιλέγουν να προβάλλουν την αγάπη τους για το ταίρι τους μέσα από τα social media δεν είναι λίγοι. Είτε είναι καιρό μαζί είτε μόλις μερικούς μήνες τα ζευγάρια του Instagram δεν χάνουν ευκαιρία να μοιραστούν τρυφερές στιγμές τους με του followers τους και να δεχτούν χιλιάδες likes.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα βλέμματα, οι αγκαλιές και τα φιλιά που μαρτυρούν τον έρωτά τους αλλά και πιο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με γκριμάτσες ή πειράγματα.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποια από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια τόσο της ξένης όσο και της εγχώριας showbiz.

 

Doutzen Kroes και Sunnery James

Το καταξιωμένο αγγελάκι της Victorias Secret και ο γνωστός μουσικός παραγωγός πάνε κόντρα στο… ρητό που θέλει τον γάμο να σκοτώνει τον έρωτα και αυτό φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες τους.

doutzenkroes

Negin Mirsalehi και Maurits Stibbe

Η fashion blogger με τους εκατομμύρια followers δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί όμορφες στιγμές που περνάει με τον σύντροφό της. Αντίστοιχα και ο Maurits Stibbe έχει γεμίσει το προφίλ του με φωτογραφίες της αγαπημένης του.

neginmirsalehi

Gigi Hadid και Zayn Malik

Το νεαρό ζευγάρι ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του αλλά και από επίσημες κοινές εμφανίσεις του.

gigihadid-title

Olivia Palermo και Johannes Huebl

Μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram φαίνεται πως δεν είναι μόνο ένα από τα πιο fashion ζευγάρια της showbiz αλλά και από τα πιο αγαπημένα.

oliviapalermo

 

John Legend και Chrissy Teigen

Από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια διασήμων , η Chrissy  Teigen και ο John Legend μας έχουν συνηθίσει σε τρυφερές φωτογραφίες, φτάνοντας το #relationshipgoals σε υψηλά επίπεδα.

johnlegend

 

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χριστίδου

Το ζευγάρι μοιράζεται τον έρωτά του με φωτογραφίες και αστεία βίντεο που συνοδεύονται από ανάλογα γλυκά και συχνά χιουμοριστικά hashtags.

thodorismarantinis

Ηβη Αδάμου και Μιχάλης Stavento

Οι δύο τραγουδιστές είναι καιρό μαζί και πολύ αγαπημένοι, πράγμα που φαίνεται άλλωστε στις φωτογραφίες που μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους.

iviadamou

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Οι δυο τους μας δείχνουν μέσα από τις φωτογραφίες τους και τις λεζάντες που τις ακολουθούν πώς γίνεται να είναι ταυτόχρονα ερωτευμένοι σύντροφοι και δεμένοι φίλοι.

sakistanimanidis

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση