Παρασκευή , 26/04/2024

Εύα Παπαδάκη: Η 14χρονη καλλιτέχνης που ξεχωρίζει με το ταλέντο και το ταμπεραμέντο της!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Η Εύα Παπαδάκη στα 14 της μόλις χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο τραγούδι και στην υποκριτική με το πηγαίο ταλέντο της, το μπριο και το ταμπεραμέντο της.  Στήριγμα της ο πατέρας της και η οικογένειά της, έχοντας μεταδώσει στην Εύα ήθος, αξιοπρέπεια και μετριοφροσύνη, στοιχεία μοναδικά που την κάνουν να διαφέρει ως καλλιτέχνης!

  • Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την μουσική και την υποκριτική;

Η αλήθεια είναι πως από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδώ και δοκιμάζω μονολόγους στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ο πατέρας μου έψαξε τότε το καλύτερο δυνατόν που θα μπορούσε να μου προσφέρει σε ηλικία μόλις 5-6 ετών και με έγραψε στο Εθνικό Θέατρο Αθηνών στο παιδικό εργαστήρι όπου φοιτώ έως και σήμερα (10 έτη) ανελλιπώς. Παράλληλα ξεκίνησα μόλις από τα 11 μου μαθήματα φωνητικής με voice manager την γλυκύτατη και μοναδική κυρία Julie Massino, η οποία με αγκάλιασε σαν παιδί της και έγραψε τους στίχους του πρώτου μου single.

  • Τι σε εκφράζει περισσότερο η ηθοποιία ή το τραγούδι;

Όταν νιώσεις μέσα σου την ομορφιά της καλλιτεχνικής έκφρασης να σε πλημμυρίζει, θες να τρέξεις, να χορέψεις, να τραγουδήσεις, να δοκιμάσεις τις υποκριτικές σου εκτάσεις και να φωνάξεις  πόσο ευτυχισμένη αισθάνεσαι με όλο αυτό! Θες να το μοιραστείς με όλους, με ένα τεράστιο πλατύ χαμόγελο και εκεί αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να αφήσεις κάτι απέξω ή τουλάχιστον τώρα σε αυτή την ηλικία δεν μπορείς να ξεχωρίσεις. Τα λατρεύω αμφότερα, ίσως αργότερα με την πάροδο του χρόνου γίνουν πιο ξεκάθαρα.

  • Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σου πρότυπα;

 Αν και έχω μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών που θαυμάζω θα ξεχωρίσω τους Antony Hopkins, Morgan Freeman, Patrick Wilson, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Queen, John Lennon, Lionel Richie, Adele, Kurt Cobain, Βασίλη Διαμαντόπουλο, Τζένη Καρέζη, Στέλιο Ρόκκο, Πάνο Μουζουράκη, Νίκο Οικονομόπουλο, Νατάσσα Μποφίλιου κ.α.

  • Θα συμμετείχες σε κάποιο talent show;

 Ειλικρινά δεν έχει περάσει κάτι από το μυαλό μου αλλά δεν είμαι και αρνητική σε καμία πρόκληση.. ίσως το μόνο.. να κάπου εκεί σε κάποιες σκέψεις μου.. θα θεωρούσα ξεχωριστή τιμή αν μπορούσα να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω κάποια στιγμή την πατρίδα μου σε διαγωνισμό της Eurovision, επί του παρόντος έχω αφοσιωθεί στα μαθήματα μου στο σχολείο (πρώτη λυκείου), στα αγγλικά μου με στόχο το proficiency τα Χριστούγεννα, στο Εθνικό Θέατρο (3η χρονιά Μιούζικαλ) στη συνεχή εκπαίδευση φωνητικής μου βελτίωσης και στο χορό.

  • Στα 14 σου μόλις χρόνια κατάφερες να κάνεις επιτυχία με το single σου 123 Fly. Περίμενες ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία;

 Επιτυχία ; Με τιμά απίστευτα αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά επιτρέψτε μου να αντιμετωπίσω αυτή την ερώτηση με το βλέμμα στο πάτωμα όπως με έχει μάθει η οικογένεια μου ταπεινά και σταθερά προσγειωμένα, θέλω πολύ δουλειά με αργά και σταθερά βήματα για να φθάσω στο σημείο να οικειοποιηθώ τον όρο επιτυχία σε μία πρώτη μου προσπάθεια. Αν φυσικά το 123 fly αγαπηθεί και το αγκαλιάσει ο κόσμος θα είναι η ομορφότερη εξέλιξη που θα μπορούσαμε να προσμένουμε.

  • Ποια είναι τα επόμενα καλλιτεχνικά σου σχέδια;

 Σε αυτό το σημείο να σας πω πως μου αρκεί που κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο είδος τους ο καθένας με πίστεψαν, με πιστεύουν και με στηρίζουν. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου! Ιδιαίτερα την spicy green που με έκανε μέλλος της οικογένειας της και με στηρίζει σε τόσο μικρή ηλικία!  Έτσι με γνώμονα πάντα τη σεβαστή καθοδήγηση τους (οφείλουμε να εμπιστευόμαστε και να ακούμε τους συνεργάτες μας) έχουμε στα μελλοντικά μας πλάνα ένα ευχάριστο ποπ τραγούδι με ελληνικό στίχο αυτή τη φορά και με τα σχέδια φυσικά να μην σταματούν εκεί..

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …