Σάββατο , 27/04/2024

Η Πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ και τα Νούμερα Τηλεθέασης που έκανε το μαγκαζίνο «ΕΔΩ»

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει με πολλές εκπομπές να κλείνουν σχεδόν ένα μήνα στην τηλεοπτική σκακιέρα, οι πρεμιέρες όμως δεν σταματούν και ο ΣΚΑΙ ρίχνει στην μάχη της μεσημερινής ζώνης την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την εκπομπή “ΕΔΩ”.

Και τί δεν έχει ακουστεί και τί δεν έχουμε γράψει για αυτή την εκπομπή. Ο ένας έλεγε “όχι” και ο άλλος έλεγε “ναι” στις προτάσεις που έπεφταν βροχή. Μπορεί ο τίτλος να σας φαίνεται λίγο απλός, λίγο μονότονος, λίγο ξεπερασμένος, αλλά όλα έχουν την εξήγησή τους. Η εκπομπή ονομάζεται “ΕΔΩ” και συμβολίζει ακριβώς την θεματολογία της, γιατί όπως είδαμε και στην πρεμιέρα της εκπομπής, όλα γυρίζουν γύρω από τον ΣΚΑΙ και όλα έρχονται και φεύγουν από τα προγράμματα του σταθμού.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, όπως όλοι καταλάβαμε χθες το μεσημέρι, να προωθήσει μόνο του τις εκπομπές του και να δείξει σε όλους που μπορεί να γίνει πρώτο κανάλι πανελλαδικά και να ζήσει και πάλι τις ένδοξες στιγμές που του χάρισε το Survivor και τα νούμερα τηλεθέασης που μόνο σε περίοδο εκλογών μπορεί να είχε δει και αυτά ίσως μόνο μετά τα Exit Polls.

Όλοι περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό, μιας και ενώ είχαμε στο μυαλό μας πως σε αυτή τη θέση θα βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη που είναι σίγουρα η καλύτερη στην μεσημεριανή ζώνη και αποδεδειγμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε σε ένα στούντιο που δεν ήταν ακόμη ολοκληρωμένο και χανόσουν μέσα από τα χιλιάδες χρώματα που είχαν χρησιμοποιήσει και στις εποχές Μαρίας Ηλιάκη.

Καλά διαβάσατε. Για όσους δεν είδατε την πρεμιέρα της Ντορέττας, το σκηνικό της δεν ήταν έτοιμο, κάτι το οποίο η ίδια επιβεβαίωσε αφού στην έναρξη της εκπομπής της το ανέφερε και η ίδια. Μήπως τελικά εκεί στο Φάληρο να περιμένατε να τελειώσει το σκηνικό πριν την πρεμιέρα μήπως αλλάζατε και το πάνελ;

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης; Στο γενικό σύνολο το Εδώ σημείωσε 13%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44, το ποσοστό ήταν 8,1%.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …