Παρασκευή , 19/04/2024

Η Ιωάννα Λίλη έκανε πρεμιέρα στο Open και εντυπωσίασε με το Revenge Body

Του Άκη Τσακίρη 

“Είμαι η Ιωάννα Λίλη και μαζί θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της μεταμόρφωσης που θα κρατάει για δύο μήνες. Άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, να βρουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση θα αφεθούν στα χέρια των ειδικών. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη.”, είπε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και το Revenge Body ξεκίνησε.

Ένα project που πολλοί θεώρησαν ότι δεν θα καταφέρει καν να υλοποιηθεί, μιας και για πολλούς δεν ταίριαζε στα ελληνικά δεδομένα. Μπορεί πολλοί να το χαρακτήρισαν σαν μία ακόμη προσπάθεια, σαν εκείνη της Ζέτας Δούκα στο Mega. Η Ιωάννα Λίλη και το Open κατάφεραν να τους διαψεύσουν όλους. Βασισμένο σε πολλά σημεία της επιτυχημένης παραγωγής των Kardashians και προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα, το Revemge Body, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έδωσε το δικό του motivation στους τηλεθεατές.

Δύο οι ιστορίες της εβδομάδας, με διαφορετική όμως κατάληξη η καθεμιά. Από τη μία η γλυκιά ηθοποιός που θέλησε να χάσει κιλά για να καταφέρει να πάρει τον ρόλο που ήθελε και από την άλλη η φοιτήτρια από την ΑΣΟΕ που ήθελε να γίνει μοντέλο. Δύο γυναίκες που όμως μόνο μία κατάφερε να ολοκληρώσει τον στόχο των δύο μηνών και να κάνει την πρώτη αποκάλυψη.

Αν περιμένεις να δεις πολλές τοποθετήσεις προϊόντων, όπως έχουμε συνηθίσει σε πολλές εκπομπές, εδώ θα δεις το εντελώς αντίθετο. Το κανάλι κάνει focus στο reality με την σωστή προσέγγιση και φυσικά στον τρόπο που όλοι μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας. Ίσως μιλάμε για το καλύτερο concept που είδαμε μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση; Ή είναι πολύ νωρίς ακόμη; Οι πίνακες τηλεθέασης θα δείξουν…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …