Παρασκευή , 29/03/2024

Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που είχε κλέψει την καρδιά της πιο σέξι παίκτριας του Master Chef, Ασημίνας (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Βλέποντας το Master Chef, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρατήρησες. Ακόμα και με την ποδιά και τα μαγειρικά σύνεργα, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα πάνω της, ξεχωρίζοντας με τις μαγειρικές της ικανότητες, με το μπρίο και το ταμπεραμέντο της.

Το Label News.gr σας αποκαλύπτει τον γοητευτικό άνδρα που ποζάρει δίπλα στην σέξι Ασημίνας Ουστάλλι και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

Ο Ανδρέας είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και χώρους εστίασης και για πολύ καιρό ήταν το στήριγμα της Ασημίνας, με την νεαρή παίκτρια του Master Chef να είναι για χρόνια ερωτευμένη με τον διάσημο επιχειρηματία.

Μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά οι δυο τους έχουν κρατήσει τα θετικά στοιχεία της όμορφης σχέσης τους συνεχίζοντας τις ζωές τους.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …