Πέμπτη , 25/04/2024

Ο «κουρασμένος» Κωστόπουλος και οι «γλάστρες» – Απογοητευτική η πρεμιέρα του “Όλα Λάθος” στο Open

Του Άκη Τσακίρη 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μία νέα εκπομπή ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Απλά γυρίσαμε τον χρόνο πίσω και είδαμε κάτι από τα παλιά που επανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Η εκπομπή ονομάζεται “Όλα Λάθος” και ήταν πραγματικά όλα λάθος σε αυτή τη νέα προσπάθεια του Open να καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Πέτρος Κωστόπουλος. Για κάποιος θεωρείται βετεράνος της τηλεόρασης. Εμείς από την άλλη θα πούμε πως μάλλον κουράστηκε από τα τηλεοπτικά και απλά κάνει αυτή τη δουλειά για τα λεφτά. Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής, έχοντας καταγράψει πορεία στην τηλεόραση πριν απο χρόνια, έκανε come back σε κάτι που χρειάζεται ένα νεανικό πρόσωπο και όχι το πρόσωπο κάποιου που απέτυχε στις εκδόσεις και στην επιχείρησή του στο Κολωνάκι.

Μπορεί στο μυαλό τους να είχαν πως ένα stand up είναι ένα καλό ξεκίνημα για μία νέα εκπομπή, αλλά όχι για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή. Και πώς να μην είναι όμως “όλα λάθος” μιας και το πάνελ του ήταν πραγματικά πιο βαρετό και από το Power Of Love; Η Μαντώ Γαστεράτου μπήκε στο studio και όλοι αναρωτηθήκαμε αν βλέπαμε mad. Τελικά βλέπαμε OPEN, οπότε προσπεράσαμε την επιλογή του σταθμού να μπει ένα δοκιμασμένο πρόσωπο μεν, αλλά που δεν έχει και πολλά να πει. Καλύτερα να έμενε στα vlogs.

Δίπλα της η Ιωάννα Τούνη. Και ένα μεγάλο “γιατί” γράφτηκε στην τηλεόρασή μας. Είναι γνωστό πως όλες οι παίκτριες των reality της εποχής, θέλουν να κάνουν τηλεόραση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή έχουν ωραία πόδια, έχουν και το ταλέντο για αυτό. ‘Εξω από τα νερά της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποφάσισε να κάνει τηλεόραση και να διαφημίζει την κρέμα V 1969 χωρίς να ξέρει τι να πει και τρώγοντας τηλεοπτικό χρόνο από μία άλλη επιλογή που ίσως είχε και περισσότερο ταλέντο.

Κόσμος ερχόταν, κόσμος έφευγε και για να μην πουν και μονοφαγά τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήρθε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης για να προστεθεί στο πάνελ, χωρίς να είναι μέρος της εκπομπής, αλλά απλός καλεσμένος. Ίσως και η πιο χαρούμενη επιλογή για το “Όλα λάθος” που θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν εκεί στην Παιανία. Η απορία της εβδομάδας είναι μία: Το χαρτί υγείας στα γραφικά της εκπομπής είναι για να το χρησιμοποιούν οι τηλεθεατές όσο τους βλέπουν ή ένα σημείο αναφοράς από τον σταθμό για τις επιλογές που ίσως μετάνιωσε που έκανε;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …