Παρασκευή , 29/03/2024

H αγαπημένη παρουσιάστρια Αντελίνα Βαρθακούρη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Κηφισιά

Μετά το πετυχημένο της ντεμπούτο στην τηλεόραση εντυπωσιάζοντας το κοινό αλλά και τον χώρο των media η Αντελίνα Βαρθακούρη κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Κηφισιάς με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη.

Η Αντελίνα εκτός από πετυχημένη παρουσιάστρια, είναι ένας ενεργός πολίτης της Κηφισιάς αλλά και μητέρα δύο παιδιών που απέκτησε με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο facebook

Δέχτηκα μια πρόταση που, η αλήθεια είναι, με αιφνιδίασε πολύ.
Ο κύριος Χιωτάκης, πρώην δήμαρχος Κηφισιάς και νυν υποψήφιος, μου ζήτησε να κατέβω μαζί του για δημοτική σύμβουλος. Πολλές σκέψεις πέρασαν απ’ το μυαλό μου: Απο που κι ως που εγω; Άραγε αξίζω; Έχω τις απαραίτητες γνώσεις; Θα με ψηφίσει κανείς; Εγώ που είμαι τελειομανής θα τα προλαβαίνω όλα όπως θέλω; Πολλά με βασάνιζαν μέχρι να πάρω την απόφαση. Κατέληξα όμως πως στη ζωή πρέπει να δοκιμάζουμε τις αντοχές μας και να πηγαίνουμε μπροστά. Άλλωστε η γνώση δεν σταματάει ποτέ. Θα σας πω τίμια ότι είμαι νέα και άπειρη αλλά σίγουρα είμαι μια σκληρά εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, κόρη και φίλη που λατρέυω τον τόπο μου γιατί τον περπατώ απο μικρή και θέλω να προσφερω, με όλη μου την καρδια, ό,τι μπορώ, ώστε τα παιδιά μου να περπατούν και αυτά τους δρόμους που περπάτησα καμαρώνοντας για την πόλη της καρδια μας: την Κηφισιά.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Χιωτάκη που με τίμησε αφάνταστα με την πρόταση του.
Αν κι εσείς, οι δημότες Κηφισιάς στην προκειμενη, με επιλέξετε, να είστε σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα για να δούμε την πόλη μας όπως την ονειρευόμαστε
και όπως της -και μας- αξίζει.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …