Πέμπτη , 28/03/2024

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του My Style Rocks, που κατέληξε σε «μαρτύριο» για τους τηλεθεατές με την Σπυροπούλου να διαβάζει τα κείμενα από ότο – κιού!

Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων του reality μόδας “My Style Rocks” έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με διαφορετική κριτική επιτροπή και στο τιμόνι της παρουσίασης, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μπορεί να είχαμε ακούσει για αλλαγές στην διαδικασία που θα ερέθιζαν το ενδιαφέρον του κοινού, μπορεί να είχαμε δει αλλαγές στα πρόσωπα του show, αλλά σχεδόν τίποτα δεν κατάφερε να μας κάνει να αντέξουμε τις 4 ώρες προβολής. Όπως φαίνεται, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να δημιουργήσει έναν τηλε-μαραθώνιο μόδας για τα μεσημεροαπογεύματά μας , χωρίς κανένα παραπάνω ενδιαφέρον.

Όσο και αν την διαφήμισαν, δεν τα κατάφερε να εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα. Ο λόγος για την Κωνταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φάνηκε αρκετά αγχωμένη και συστηματική κατά την διάρκεια του show, μιας και πολλές φορές είχαμε την εντύπωση πως διάβαζε κάτι πίσω από τις κάμερες όσα έπρεπε να πει, ή ότι έστω την κινούσαν σαν μαριονέτα. Και μάλιστα, μαριονέτα που έχει γίνει “out of fashion”, μιας και το twitter δεν άφησε τίποτα να περάσει απαρατήρητο.

Μπορεί τα σχόλια για την παρουσιάστρια της εκπομπής να μην ήταν τόσο θετικά από τους χρήστες των social media, αλλά εμφανής ήταν η τονωτική αλλαγή της επιτροπής, η οποία αρκετές φορές κράτησε το ενδιαφέρον στο σχεδόν βαρετό κομμάτι του διαγωνιστικού μέρους. Τέλος, μην ξεχνάμε και τις παίκτριες του “My Style Rocks”, οι οποίες δεν είχαν κάτι το διαφορετικό από την προσωπικότητα της περσινής νικήτριας Ραμόνα που όπως όλοι γνωρίζαμε “πούλησε αρκετά” σε νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …