Τετάρτη , 24/04/2024

Οι καλύτερες εμφανίσεις που συζητήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και το κόκκινο χαλί του μεγαλύτερου κινηματογραφικού gala του πλανήτη, θύμιζε αρκετά ένα μεγάλο fashion show.

Χαρακτηριστικό σημείο του Φεστιβάλ, η κοινή εμφάνιση του  Jeff Goldblum με την σύζυγό του, μιας και απέδειξαν πως δεν χρειάζεται να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια για να κάνεις μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ο Jeff Goldblum επέλεξε ένα total white tuxedo και blazer, ένα διακριτικό παπιγιόν κι ένα ζευγάρι μαύρες μπότες που έκαναν έναν άριστο συνδυασμό με τα κοκάλινα γυαλιά του, ενώ η σύζυγός του επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ κι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, χωρίς να χρησιμοποιήσει ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της πιασμένα με ένα χαλαρό κότσο. Το διάσημο ζευγάρι απέδειξε πως δεν έχει σημασία τι φοράς, αλλά πώς το φοράς και πώς μπορείς να το υποστηρίξεις.

Το Red Carpet του Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, μετά από τις λαμπερές εμφανίσεις των Emma Stone και Naomi Watts. Από τη μία, η Emma Stone, έδειξε για μία ακόμη φορά την αδυναμία της στον Οίκο Louis Vuitton και έτσι, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Favorite», όπου και πρωταγωνιστεί, διάλεξε μία υπέροχη δημιουργία κεντημένη με κρύσταλλα και σχεδιασμένη με έμπνευση το κιμονό.

Από την άλλη, η μοναδική Naomi Watts, έκανε την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Rome», επιλέγοντας μία custom made δημιουργία του ιταλικού οίκου Prada, δημιουργώντας μία ρομαντική εμφάνιση που συνδυαζόταν με πιέτες και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Χωρίς αμφιβολία, οι δύο εμφανίσεις της Lady Gaga στο Φεστιβάλ Βενετίας που έκαναν εντύπωση. Αρχικά, στην επίσημη φωτογράφιση της ταινίας που πρωταγωνιστούσε με τίτλο «A Star Is Born», η Lady Gaga εμφανίστηκε μαζί με τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper με ένα outfit, εμπνευσμένο από τα ‘50s και με αναφορές στο στιλ της Marilyn Monroe, μιας και το λευκό φόρεμα του Azzedine Alaïa με την εξαιρετικά κομψή γραμμή, δημιούργησε ένα απόλυτα chic & elegant outfit, που ήρθε να δέσει με το ζευγάρι μαύρες γόβες που επέλεξε.

Η διάσημη performer, για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας, επέλεξε μία couture δημιουργία του Valentino που θύμισε πριγκίπισσα παραμυθιού. Το ροζ φόρεμα με ουρά γεμάτο πούπουλα, δείχνει πως η άλλοτε «Mother Monster», έχει και την ρομαντική πλευρά της.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …