Παρασκευή , 29/03/2024

Θρίλερ με εκπομπή του Open – Oι δημοσιογράφοι της εκπομπής ψάχνουν για δουλειά, η διοίκηση λέει ότι δεν κόβεται η εκπομπή

Σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά με τον Μένιο Φουρθιώτη στο Epsilon, κόβεται πριν την ώρα της η εκπομπή της  Αθηναΐδος Νέγκα στο Open, «Κουζίνα για δύο».

Σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» αυτή την στιγμή η παρουσιάστρια, η αρχισυντάκτρια και οι πέντε δημοσιογράφοι της εκπομπής θα παραμείνουν εκτός του τηλεοπτικού σταθμού Open, με το κανάλι να τους ανακοινώνει την απόλυσή τους.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Βαγγέλης Καράλης σε επικοινωνία που είχε με την κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη με την διευθύντρια του Open να του δηλώνει πώς η εκπομπή δεν κόβεται.

Αυτό πάντως που γνωρίζουμε είναι ότι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ψάχνουν ήδη για δουλειά. Στις οθόνες μας θα προβάλλονται τα επεισόδια της εκπομπής που έχουν ήδη γραφτεί και δεν θα γυριστούν νέα επεισόδια.

Για αυτόν τον λόγο προφανώς η κ. Μαραγκουδάκη δήλωσε ότι η εκπομπή δεν κόβεται. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το “Κουζίνα για δύο”, ήταν να συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι. Τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα προβάλλονται μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …