Παρασκευή , 19/04/2024

Και ενώ νομίζαμε πώς τα είχαμε δει όλα στην ελληνική Τηλεόραση, μέχρι που ήρθε η κυρία “Πώς παίρνουμε το 100”, Εύη Βατίδου …

Του: Kυριάκου Θεοδοσίου

Κι ενώ νομίζαμε όταν τα έχουμε δει όλα στην ελληνική τηλεόραση ήρθε το Έψιλον για ακόμα μια φορά να μας πει πως δεν έχουμε δει τίποτα. Σε τι αναφέρομαι; Η Εύη Βατίδου σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας σε μια εκπομπή τέχνης, αφύπνισης και… παραλογισμού!

Πως άλλωστε μπορείς να χαρακτηρίσεις μια εκπομπή στην οποία ακούγονται τοποθετήσεις σαν αυτή; Μετά το θρυλικό “τι νούμερο έχει το 100;” η Εύη Βατίδου προέβη σε μια άλλη δημόσια τοποθέτηση χαρακτηρίζοντας “αγελάδα” το σκουρόχρωμο μοντέλο Winnie Harlow που πάσχει από λεύκη και με την ιδιαίτερη ομορφιά της κάνει μεγάλη καριέρα στις μεγάλες πασαρέλες του εξωτερικού.

Σχόλιο το οποίο το λιγότερο ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί. Η… λαλίστατη κα Βατίδου με πρωτοφανές ύφος μάλιστα αποκάλεσε ελάττωμα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του μοντέλου προκαλώντας ως είναι φυσιολογικό τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας του κοινού.

Η Εύη Βατίδου, βέβαια, γενικότερα δεν το έχει με την παρουσίαση. Άνευρη και άνοστη χωρίς να έχει κάτι ξεχωριστό να πει και να δείξει στον τηλεθεατή. Η εξωτερική εμφάνιση, βλέπετε δεν είναι αρκετή για να αναλάβεις μια τέτοια θέση, μια θέση που απαιτεί μεταξύ πολλών άλλων ευγένεια και κράτημα ισορροπιών.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …