Παρασκευή , 29/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Στεφανίδου, Τσιμτσιλή, Σπυροπούλου: Πού γιόρτασε η εγχώρια showbiz τον Δεκαπενταύγουστο (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Ημέρα χαλάρωσης, ηρεμίας με τα συγγενικά πρόσωπα και… βουτιών στη θάλασσα ήταν η μέρα της Παναγίας για τους επώνυμους Έλληνες, αφού οι περισσότεροι την πέρασαν σε κάποιο νησί.

Όπως η Ζήνα Κουτσελίνη που βρισκόταν στη Σήφνο αρκετά πριν τον 15αύγουστο μαζί με την κορούλα της, Έμμα. Οι δυο τους έκαναν πολλά μπάνιο τόσο τις προηγούμενες μέρες όσο και της Παναγίας και πέρασαν χαλαρές οικογενειακές στιγμές, αφού ούσες ταγμένες και οι δύο στην Παναγία έχοντας ως δεύτερο όνομα το όνομα της μητέρας του Θεανθρώπου πέρασαν εκεί την ονομαστική τους εορτή.

Οικογενειακές στιγμές πέρασε όμως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Ρόδο όπου βρίσκεται μετά τον τέλος της εκπομπής της. Μάλιστα, με φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram μας έδειξε και κάποιες από τις βουτιές της!

Όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τις κορούλες της που είχαν και την ονομαστική τους εορτή.

Με την οικογένειά της μεν, στο εξωτερικό ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη μετά του συζύγου της και των παιδιών τους.

Όπως φαίνεται οι επώνυμοι πέρασαν την ημέρα της Παναγίας, μια κατ’ εξοχήν οικογενειακή γιορτή με αγαπημένα και συγγενικά τους πρόσωπα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …