Παρασκευή , 26/04/2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για την παρουσιάστρια Μαρία Ζώη – Παντρεύτηκε μετά από γνωριμία 7,5 μηνών με στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και αριθμολόγος Μαρία Ζώη, καθώς πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα!

Η παρουσιάστρια παντρεύτηκε με τον σύζυγό της Διονύση Μπαντούνα, που δραστηριοποιείται ως Διοικητικός Στέλεχος της ΚΑΕ  Παναθηναϊκού,  μετά από γνωριμία μόλις 7,5 μηνών!

Ο πολιτικός γάμος έγινε στο Δημαρχείο Αθηνών με μάρτυρες – κουμπάρους τον γνωστό ποινικολόγο Σπύρο Ρομποτή  και τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Βασιλείου. Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων και δημοσιογράφο Λευτέρη Σκιαδά.  Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την γνωστή παρουσιάστρια.

Μιλώντας στην espresso μας εξομολογείται την εμπειρία του γάμου της εν μέσω περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα πράγματα ήταν λίγο πιεστικά εξ’ αιτίας των μέτρων αλλά ήταν μία πολύ όμορφη τελετή. Είχε μουσική υπόκρουση και τα λόγια του Αντιδημάρχου ήταν υπέροχα. Μας στεναχώρησε πολύ το γεγονός ότι απουσίαζαν από την τελετή, η μητέρα μου και η μητέρα του συζύγου μου λόγω προβλημάτων υγείας. Επιφυλασσόμαστε όμως για έναν μεγάλο ανοιχτό θρησκευτικό γάμο και γλέντι που θα κάνουμε του χρόνου!»

Ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν κεραυνοβόλος καθώς γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο. Η γνωριμία τους έγινε μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συγκυρία: «Ο έρωτας μας ήταν κεραυνοβόλος! Ο Διονύσης με γνώρισε μέσα από έναν πολύ καλό του φίλο, πολύ γνωστό επιχειρηματία που έκανε ραντεβού μαζί μου για να με συμβουλευτεί, ως αριθμολόγο, για μια νέα του επιχειρηματική κίνηση. Στο ραντεβού ήταν και ο Διονύσης, αμέσως υπήρξε μια φλόγα ανάμεσά μας και έτσι ξεκίνησαν όλα!»

Η παρουσιάστρια μας μιλάει συγκινημένη για τον σύζυγό της και τα στοιχεία που την γοήτευσαν επάνω του: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ φιλαλήθης. Σιχαίνεται το ψέμα και είναι άνδρας παλαιάς κοπής. Στις αρχές της γνωριμίας μας είχα ένα ατύχημα σπάζοντας το πόδι μου. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία ήταν δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Τότε κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος στήριγμα για εμένα!»

Τέλος η γνωστή αριθμολόγος μας αποκαλύπτει ότι είναι στα άμεσα σχέδια τους η δημιουργία οικογένειας και παιδιών: «Θέλουμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί μαζί. Ο Διονύσης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Εκτός από σύντροφοι είμαστε και άτυποι συνεργάτες. Με στηρίζει πολύ ως παρουσιάστρια και πιστεύει πολύ σε εμένα ως αριθμολόγο. Με βοηθάει και με συμβουλεύει ως manager!»

Πλέον η Μαρία Ζώη, έχει βρει στην ζωή της τον άνθρωπο που την υποστηρίζει προσωπικά και επαγγελματικά σε κάθε της βήμα!

Πηγή: Εspresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …