Παρασκευή , 29/03/2024

Κοντινές αποδράσεις για την 25η Μαρτίου – Προορισμοί για ένα χαλαρωτικό διήμερο…

Μπορεί φέτος ημερολογιακά να είμαστε αρκετά στενοχωρημένοι που η 25η Μαρτίου δεν μας δίνει ένα ακόμη τριήμερο, ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει το απόλυτο διήμερο του μήνα με τις καλύτερες αποδράσεις για εσένα, τους φίλους σου, την οικογένειά σου ή και την/τον σύντροφό σου. Το labelnews.gr λοιπόν, σε ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις τέσσερις top αποδράσεις για αυτό το διήμερο.

Χαλκίδα

Είσαι Αθηναίος, ή αρκετά κοντά στη Λαμία; Τότε γιατί να μην πάρεις το αμάξι σου ή ακόμη και τον προαστιακό για μία μικρή απόδραση στην Χαλκίδα; Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται από τις top επιλογές για μικρές αποδράσεις, ενώ είναι ένα ιδανικό μέρος για αυτή την εποχής γιατί το βόρειο τμήμα της συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ενώ οι παραλίες της έχουν δέντρα, για να ξεκουραστείτε στη σκιά τους.

Λουτράκι

Αν έχεις πάει μόνο για το καζίνο μαζί με τους κολλητούς σου, τότε έχεις χάσει σίγουρα τα καλύτερα. Σε πενήντα λεπτά ακριβώς από την πρωτεύουσα, το μαγευτικό Λουτράκι σε περιμένει με τους τεχνητούς Καταρράκτες, που είναι η πιο must στάση στης πόλη, καθώς και την Λίμνη Βουλιαγμένης που δεν πρόκειται να αρνηθείς να βγάλεις μία selfie για να ζηλέψουν και οι φίλοι σου στο Instagram.

Άνδρος

Την αγάπη μου για τα νησιά την γνωρίζετε, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση στη λίστα μας να μην υπήρχε και η Άνδρος. Αν δεν είσαι παπαράτσι και πας για να συναντήσεις την Ελένη Μενεγάκη, τότε θα πρέπει να επισκευθείς την Χώρα, η οποία είναι χτισμένη πάνω σε μια μακρόστενη χερσόνησο η οποία καταλήγει σε ένα μικρό νησάκι, με ένα μεγαλόπρεπο βενετικό κάστρο.

Αίγινα

Μία ανάσα από την Αθήνα, ένας από τους μαγευτικούς τόπους της χώρας μας σε περιμένει. Ένα νησί με ιστορία, κοσμοπολίτικο αέρα και αρκετούς celebrities που την επιλέγουν για τα διήμερά τους. Ίσως είναι μία καλή υκαιρία να θαυμάσετε τα κτίρια του 19ου αιώνα, που είναι δείγματα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής με έντονο το λαϊκό στοιχείο, ενώ μην ξεχάσετε να απολαύσετε τις βόλτες σας στα καλντερίμια της πόλης.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση