Πέμπτη , 02/05/2024

Κόβεται τελικά η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon, όπως έχει γραφτεί; – Όλη η Αλήθεια

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η εκπομπή «Εμείς» με την Χριστίνα Λαμπίρη στο Εpsilon αναμένεται να κοπεί μέσα στον επόμενο μήνα. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η εκπομπή θα κοπεί καθώς αποτελεί μια ακριβή παραγωγή και παρ’ όλα αυτά δεν φέρνει τα επιθυμητά νούμερα στο κανάλι.

H αλήθεια όμως είναι άλλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon συνεχίζει κανονικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου όπου και θα αλλάξει πλήρως το πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού Epsilon καθώς θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού με τον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως θα συμβεί με όλες τις εκπομπές του Epsilon, τότε θα αποφασιστεί εάν θα συνεχίσει και η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Μέχρι τότε το «Εμείς» θα προβάλλεται κανονικά χωρίς να υπάρξει καμιά διακοπή της εκπομπής όπως γράφτηκε.

Μάλιστα προσωπική μου εκτίμηση, η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έχει πιθανότητες να συνεχίσει και υπό την νέα διοίκηση καθώς ταιριάζει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα έχει βάση την ενημέρωση. Η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη αποτελεί ένα προϊόν με ποιότητα και πολλά κοινωνικά θέματα δίπλα στον απλό πολίτη και στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει κάτι που φαίνεται να αρέσει στους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …