Παρασκευή , 19/04/2024

Κόλλησε ιό και ο «Ησαΐας» της Άννας Φλωρινιώτη – Κουμπάρος ο ιερέας Νίκος Χορταρέας

Αναβλήθηκε για του χρόνου το καλοκαίρι ο γάμος της Άννας Φλωρινιώτη.

Ακυρο στον γάμο της Αννας Φλωρινιώτη λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να παντρευτεί με τον σύντροφό της Δημήτρη στα τέλη του μήνα που διανύουμε, αλλά αναγκάστηκαν να αναβάλουν το ευτυχές γεγονός εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία.

«Είχαμε προγραμματίσει να παντρευτούμε στις 26 Ιουνίου σε κτήμα, όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδιά μας. Εχω πολλούς συγγενείς στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσαν να έρθουν λόγω της καραντίνας» μας δήλωσε η κόρη του αειθαλούς showman Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο γάμος αναβλήθηκε για του χρόνου το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι έχει καλέσει περίπου 500 άτομα από την Ελλάδα και εξωτερικό.

Κουμπάροι θα είναι ο καλός φίλος της τραγουδίστριας Νίκος Χορταρέας, ο οποίος πλέον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό, αλλά και ο επιχειρηματίας καυσόξυλων «Ηφαιστος» Γιώργος Κασκαλίδης με τη σύζυγό του Ολγα.

Η Αννα Φλωρινιώτη γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, πριν από τρία χρόνια.

Η γνωριμία τους έγινε στο μαγαζί που διατηρούσε εκείνος και στο οποίο η τραγουδίστρια έκανε κάποιες live εμφανίσεις. Στην αρχή οι δυο τους έκαναν παρέα ως φίλοι. Μετέπειτα, ωστόσο, η σχέση τους εξελίχτηκε σε ειδύλλιο.

«Στον Δημήτρη με γοήτευσε η σοβαρότητά του, ότι είναι ντόμπρος και μετρημένος άνθρωπος. Με φροντίζει και με αγαπάει πολύ» μας εξομολογήθηκε η Αννα, ενώ όσον αφορά την άποψη που έχει ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον μέλλοντα γαμπρό του, μας είπε:

«Ο πατέρας μου συμπαθεί πολύ τον Δημήτρη διότι με αγαπάει και με προσέχει πολύ! Είμαι καλομαθημένη από την οικογένειά μου, οπότε χαίρομαι που βρήκα έναν σύντροφο να αποτελεί στήριγμά μου».

Η Αννα, η οποία είχε κάνει ακόμη έναν γάμο στο παρελθόν και είναι μητέρα μιας χαριτωμένης κόρης, της Αντζελίνας, ετοιμάζει μια σειρά από live εμφανίσεις μαζί με τον πατέρα της και τον αδελφό της, Νίκο, σε όλη την Ελλάδα, για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …