Παρασκευή , 29/03/2024

Λευτέρης Λαζάρου: Αποκαλύπτει γιατί δεν μιλάει πια με τον κουμπάρο του, Λευτέρη Σουλτάτο

Ο μετρ της υψηλής κουζίνας μιλά για το κλείσιμο της εστίασης αλλά και τα ταμπού που υπήρχαν παλαιότερα για τους άνδρες σεφ

Τον Λευτέρη Λαζάρου συνάντησε o Βαγγέλης Καράλης μιλώντας στην εκπομπή  «Σου Κου Family» στον Σκαϊ. 

Ο μετρ της υψηλής κουζίνας μίλησε για το κλείσιμο της εστίασης και πώς τον επηρέασε που το «Βαρούλκο», το εστιατόριο που δημιούργησε εδώ και μία 35ετία έχει να ανοίξει τις πόρτες του 6 μήνες λόγω της πανδημίας.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς και το χειρότερο πάω όλα είναι να διαχειριστείς και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι εδώ και χρόνια».

Όσο για το τι των οδήγησε στο να ασχοληθεί με τη μαγειρική εξήγησε πως επιρροή για εκείνο υπήρξε ο πατέρας του που ασχολούνταν ήδη με τον χώρο.

«Δεν ήσουν εύκολα αποδεκτός σαν άνδρας να ασχοληθείς με τη μαγειρική» είπε ως προς τα ταμπού που επικρατούσαν τότε.

Σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις αναφέρθηκε και στους λόγους που έχει απομακρυνθεί από τον κουμπάρο του και επίσης σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο.

«Με τον Λευτέρη βάφτισα την κόρη του γιατί πραγματικά ήθελα να το βαφτίσω το παιδάκι αυτό. Με τον ίδιο, όμως, δεν έχουμε επαφή, έχουμε χαθεί πάρα πολύ καιρό γιατί κι ο ίδιος άλλαξε τελείως τη δική του ρότα. Δεν ξέρω πού βρίσκεται πού δουλεύει. Ξέρω ότι είναι παντρεμένος και του εύχομαι να είναι και ευτυχισμένος. Έχουμε, όμως, πάρα πολύ καιρό να μιλήσουμε στο τηλέφωνο».

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …