Τρίτη , 19/03/2024

“Xρυσές Πουέντ” το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα της Έλενας Γεράνη από τις εκδόσεις “Πηγή”

Ένα χρυσό εισιτήριο µπορεί να τη στείλει µε υποτροφία στη Νέα Υόρκη. Θα έχει την ευκαιρία να µπει σε διεθνείς σκηνές, να βιώσει την καταξίωση, να µεθύσει από δόξα. Απόψε είναι η βραδιά της. Η επιτυχία είναι µονόδροµος. Αυτό θέλει. Αυτό θέλει;

Τώρα δεν µπορεί να τυλίξει ούτε τις κορδέλες της πουέντ της. Κάθεται αποµονωµένη στο δάπεδο του διαδρόµου, στριµωγµένη στο κοστούµι της. Είναι αρκετά χλωµή, αλλά και αρκετά βαµµένη για να φαίνεται. Μόνο τα µάτια της µαρτυρούν αυτό που µε κόπο προσπαθεί να κρύψει. Υποφέρει. Η προκαθορισµένη πορεία της την πνίγει. Το αυστηρό πλαίσιο µέσα στο οποίο µεγάλωσε τη λυγίζει. Όσα τόλµησε να ζήσει σαν ένα αργοπορηµένο εφηβικό ξέσπασµα, ύστερα από εκείνη τη βραδιά στην Περαία, την καταδιώκουν. Όχι, δεν µπορεί να κάνει πίσω.

Τα µάτια που την κοιτάζουν από την πλατεία του Αριστοτελείου Θεάτρου, στις 25 του Μάη, αναµένουν το θρίαµβο. Ανάµεσά τους, εκείνα της Φαίης και του Λουκά. Πόσο τυχαία βρέθηκε εκεί ένα ζευγάρι που, σε µια δική του πραγµατικότητα, µάχεται να επουλώσει τα τραύµατα του παρελθόντος;

Η εµφάνισή της πάνω στη σκηνή δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Ένας φρικτός πόνος στα σωθικά της θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Έλενα Γεράνη γεννήθηκε το 1989 στη Λαµία. Μεγάλωσε στη δυτική Φθιώτιδα, και συγκεκριµένα στη Σπερχειάδα. Είναι απόφοιτη του τµήµατος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, έχει ολοκληρώσει το πρόγραµµα Επιµέλειας και Διόρθωσης Κειµένου του ΕΚΠΑ και συχνά παρακολουθεί επιµορφωτικά σεµινάρια Ψυχολογίας. Εργάζεται ως υπάλληλος σε συµβολαιογραφείο και ως φιλόλογος. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες. Οι τέχνες και τα γράµµατα υπήρξαν πάντοτε καταφύγιό της. Η συγγραφή έγινε για εκείνη µέσο έκφρασης, από την παιδική ακόµη ηλικία.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …