Παρασκευή , 19/04/2024

«Λόγος Συνόδου» – Τα κείμενα της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε ένα καλαίσθητο βιβλίο από τον Αρχιμανδρίτη Ευάγγελο Υφαντίδη

Οι εκδόσεις Επτάλοφος έχουν την τιμή να καθιστούν τα επίσημα κείμενα της  Αγίας και Μεγάλης Συνόδου ακόμη πιό εύκολα προσβάσιμα στο αναγνωστικό κοινό. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο βιβλίο 160 σελίδων, το οποίο προλογίζει με γράμμα του ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος.

Μάλιστα, προκειμένου κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης να μελετήσει και να κατανοήσει καλύτερα τα επίσημα κείμενα της Συνόδου, προηγείται εμπεριστατωμένη εισαγωγή από τον Αρχιμανδρίτη Ευάγγελο Υφαντίδη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιταλίας και Μελίτης.

Στην εισαγωγή αναδεικνύεται το κοινωνιολογικό, ιστορικό και θεολογικό υπόβαθρο των συνοδικών κειμένων, μέσα από τα οποία η Εκκλησία μας καταδικάζει τις διδασκαλίες που οδηγούν στον αποχριστιανισμό της σύγχρονης κοινωνίας, την εκκοσμίκευση και τον φανατισμό –ιδιαίτερα τον θρησκευτικό φανατισμό–, και με έμβλημά της τον επανευαγγελισμό της κοινωνίας, γίνεται μία ζωντανή «μαρτυρία Χριστού».

«Λόγος Συνόδου. Τα κείμενα της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Κρήτη 2016. Εισαγωγή: Αρχιμ. Ευάγγελος Υφαντίδης», Αθήνα 2017.

Κεντρική Διάθεση: τηλ. 210.9595692, 6973298064.

Ειδική έκπτωση για παραγγελίες ικανού αριθμού αντιτύπων από Ναούς, Μονές, Συλλόγους και άλλους φορείς.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση