Τετάρτη , 24/04/2024

Μάγδα Τσέγκου: Το «βελούδινο διαζύγιο» της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, η φωτογραφία στο Instagram και η επόμενη μέρα …

Μπορεί στη φετινή σεζόν να έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για μετακομίσεις ή νέες συνεργασίες, αλλά όπως φαίνεται, φέτος έχουμε και τις αποχωρήσεις μέσα στην τηλεοπτική σκακιέρα και μάλιστα αποχωρήσεις που μας στενοχώρησαν ως τηλεθεατές.

Ο λόγος για την αγαπημένη των τηλεθεατών Μάγδα Τσέγκου, η οποία επίσημα πια δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού μετά από μία άριστη συνεργασία πολλών χρόνων. Το labelnews.gr μίλησε με το στενό περιβάλλον της διάσημης παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό της διαζύγιο με το κανάλι του Φαλήρου. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της παρουσιάστριας που έχει χαρίσει τρομερά νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό, κάνουν λόγο για ένα “βελούδινο” διαζύγιο και από τις δύο πλευρές, χωρίς εντάσεις, διαμάχες και διαφωνίες.

Άλλωστε όσοι ξέρουμε την Μάγδα Τσέγκου, γνωρίζουμε πως είναι ένας άνθρωπος – μαχητής που έχει υπηρετήσει την δημοσιογραφία με σεβασμό και ακεραιότητα, ενώ παράλληλα δεν το βάζει κάτι σε τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Μάγδα Τσέγκου, μία λέξη μπορεί να σταθεί δίπλα της. Η αισιοδοξία, ακόμη και στις πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει κάθε άνθρωπος.

Εξάλλου, όλοι είδαμε την Μάγδα να ήταν ανάμεσα στους εργαζόμενους που βίωσαν την περιπέτεια του Alter και αυτό λέει πολλά και για τον επαγγελματικό της και για την προσωπικότητά της. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια που όσες φορές στάθηκε μόνοι της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες χάρισε στον σταθμό νούμερα τηλεθέασης μέχρι και 50%, δεν είναι η χαμένη της υπόθεσης. Εμείς της ευχόμαστε καλή συνέχεια και στην δημοσιογραφική της πορεία και να παραμείνει πάντα με το χαμόγελο και την γλυκύτητα που την χαρακτηρίζει.

Μάλιστα η ίδια ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «Καλημέρα, time for a coffee».

Σύμφωνα τώρα με την επομένη μέρα της Μάγδας στην Τηλεόραση μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο σενάριο με την ίδια να ζητάει από τους συναδέλφους να μην γράφουν  μόνο και μόνο για τα κλικ.

Εξάλλου όπως γνωρίζουμε θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο «Πολιτιστικό Ίδρυμα Μπούμπουρα»

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …