Πέμπτη , 28/03/2024

Ο Πετυχημένος Σχεδιαστής Μόδας Πάνος Απέργης Παρουσιάζει την Νέα του Συλλογή στο Athens Exclusive Designers Week 

Ο πετυχημένος σχεδιαστής μόδας Πάνος Απέργης παρουσιάζει την νέα του Συλλογή Μόδας στο Athens Exclusive Designers Week. 

O Απέργης είναι σχεδιαστής ρούχων με γνώσεις και δημιουργική φαντασία στο χώρο της μόδας, στυλίστας με συνεχή παρουσία στον τύπο, τον κινηματογράφο, και την τηλεόραση, και με σημαντική εμπειρία στη δημιουργία και το μάνατζμεντ μεγάλων εμπορικών καταστημάτων και ατελιέ μόδας.

Ο δρόμος του στη μόδα ξεκινά από την παιδική του ηλικία στην Πάτρα, (όπου γεννήθηκε και σπούδασε), στο σχεδιαστήριο υψηλής ραπτικής και τα καταστήματα της μητέρας του Σοφίας Απέργη . Λίγα χρόνια αργότερα παρακολουθεί εντατικά σεμινάρια σχεδίου και μόδας στην Ιταλία, (1993-1994, Φρασκάτι – Ρώμη), και στην Ελλάδα, (Αθήνα 1995).

Το 1996 ασχολείται με τη μεταποίηση και διακόσμηση casual ρούχων που παρουσιάζονται στο κατάστημα Army Factory στη Μύκονο. Στη συνέχεια, η παρουσία του στο χώρο της μόδας σηματοδοτείται από μακροχρόνια συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Νίκο Αποστολόπουλο.

Οι συμμετοχή του Πάνου Απέργη στις παρουσιάσεις μόδας ξεκινά πριν 15 χρόνια στο Μιλάνο και τη Μπολόνια, με θέμα «μόδα – ύφασμα – χρώμα» και από το 2009 συμμετέχει στις διοργανώσεις «Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα», 11o – 12o – 13o -14ο Athens Fashion Week.
Σημαντικό βήμα επίσης αποτελεί και η συνεργασία του με νέους σχεδιαστές στο κατάστημα ρούχων που δημιούργησε, LUVA-A-DEUS, (Χάρητος 7, Κολωνάκι, Αθήνα), το οποίο αποτέλεσε και χώρο έκθεσης της προσωπικής του συλλογής.

Ασχολείται στο χώρο της ενδυματολογίας σε συνεργασία με την Έβελυν Σιούπη, με την οποία συνεργάζεται μέχρι και σήμερα σε στιλιστικά και ενδυματολογικά θέματα ταινιών και θεατρικών παραστάσεων γνωστών σκηνοθετών όπως ο Μ. Ρέππας, ο Θ. Παπαθανασίου, ο Κ. Γιάνναρης και ο Σ. Κραουνάκης.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Πάνος Απέργης θέλοντας να επεκτείνει το δημιουργικό του ταλέντο και στο χώρο του κοσμήματος, δημιουργεί μοναδικές σειρές, χρησιμοποιώντας βιομηχανικά υλικά όπως σωλήνες υψηλής πιέσεως ή καουτσούκ σε συνδυασμό με παραδοσιακούς τρόπους χύτευσης μετάλλων. Πολλά από τα κοσμήματά του εκθέτονται στο Μουσείο Μπενάκη και στο Μέγαρο Μουσικής.

19/10/17 

Στο Ζάππειο Μέγαρο 

20:00 – 21:00 

Fashion Show Panos Apergis & Point Loom.
After Fashion Show Party MoMix Bar Kerameikos (Molecular Mixology)

 

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …