Πέμπτη , 28/03/2024

Μεγάλη αγωνία για την Μαντόνα: Ακύρωσε και άλλη συναυλία και περπατάει με μπαστούνι

Άλλη μια συναυλία ακύρωσε η Βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, προκαλώντας έτσι μεγάλη ανησυχία σε όλους τους θαυμαστές της παγκοσμίως.

Η ίδια θα εμφανιζόταν στη Λισαβόνα, την πόλη που αποτέλεσε έμπνευση για το τελευταίο άλμπουμ της, Madame X, ωστόσο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους πόνους από τους “συνεχείς τραυματισμούς” της.

Η εταιρεία Everything Is New εξέδωσε ανακοίνωση στο Facebook, όπου ζητούσε συγγνώμη στους θαυμαστές της Μαντόνα και ευχαρίστησε για τις ευχές ανάρρωσης.

«Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων και τελευταίας στιγμής αλλαγών στο πρόγραμμα» τονίζεται.

Από την πλευρά της, η 61χρονη Μαντόνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή, έγραψε: «Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό. Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!».

Την Τρίτη, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο, όπου εμφανίζεται να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …