Πέμπτη , 18/04/2024

Νίκος 25 ετών στο LABEL NEWS:«Πήγα με μεγαλύτερη για τα λεφτά και από τότε έχω γίνει Πόρνος Μεσήλικων Πλούσιων Κυριών»

Πολλές γυναίκες βιώνουν την κρίση της μέσης ηλικίας και αναθεωρούν τα πάντα στις ερωτικές τους σχέσεις. Δοκιμάζουν το σεξ της μιας βραδιάς και κάθε φορά θέλουν και από ένα διαφορετικό και πιο νέο σύντροφο διπλά τους για να της κάνει να αισθάνονται πιο ανανεωμένες και σέξι από ποτέ.

Μάλλον αυτό σκέφτονται και οι άντρες ηλικίας 25- 35 ετών οι οποίοι πλέον γίνονται συνοδοί κυρίων μέσα στην οικονομική κρίση για να βγάζουν τα έξοδα τους, ικανοποιώντας αυτές τις κυρίες οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν τους λείπουν τα μετρητά και δεν τα τσιγκουνεύονται καθόλου προκειμένου να ζήσουν μια νύχτα καυτού σεξ όπως αναφέρει ο Νίκος.

Ο Νίκος είναι 25 χρονών και εργάζεται σε ένα καφέ ως σερβιτόρος αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να βγάζει πέρα τα έξοδα του στην Αθήνα όπως μας ανέφερε, καθώς πρόκειται για μια πολύ ακριβή πόλη που ένας μόνο μισθός δεν καταφέρνει να σε συντηρήσει  και πόσο μάλλον την σημερινή εποχή με την κρίση που βιώνει η χώρα μας.

Μια μέρα καθώς σέρβιρε στο καφέ το οποίο εργάζεται είδε μια πελάτισσα γύρω στα 45 – 50 να τον κοιτάζει έντονα σαν να θέλει να του πει κάτι, εκείνος πλησίασε και έπιασαν την κουβέντα ενώ δεν άργησε η στιγμή που του είπε πως θα του έδινε ένα χρηματικό πόσο μόνο και μόνο για να περάσει ένα βράδυ μαζί του.

Ο Νίκος στην αρχή δίσταζε καθώς δεν είχε ξαναδεχτεί χρήματα για κάτι τέτοιο, αλλά στη σκέψη και μόνο πως θα έβγαζε ένα εξτρά μεροκάματο αναθεώρησε και της είπε το μεγάλο ναι. Εκείνο το βράδυ ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί πόσο πολύ θα άλλαζε η ζωή του από την μια στιγμή στην άλλη καθώς η ωραία και πλούσια κυρία είχε και άλλες φίλες με τις οποίες ήθελε να μοιραστεί τον όμορφο νεαρό εραστή της και που θα έκαναν τον Νίκο κατά πολλά λεφτά πλουσιότερο.

Έτσι αποφάσισε και πιο θα ήταν το δεύτερο επάγγελμα του να είναι εραστής ευκατάστατων κυρίων ώστε να μπορεί να ζει μια πιο άνετη και καλή ζωή στην μεγάλη πρωτεύουσα χωρίς να έχει πλέον δυσκολίες. Εδώ και 2 χρόνια ο Νίκος έχει το ρόλο του πόρνου και εξομολογείται πως για να καταφέρει να επιβιώσει μέσα στην κρίση «πουλάει» το κορμί του καθώς η εποχή τον ζορίζει αρκετά, ενώ πλέον ζει πιο ανετά και χωρίς το άγχος των καθημερινών εξόδων, αφού οι μεγαλύτερες κυρίες που συνοδεύει του αφήνουν πολύ καλά μεροκάματα όπως μας εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …