Τρίτη , 19/03/2024

Νέα Εποχή για την Ardu Prime – Από σήμερα επίσημος Premium Partner της Euroleague

Με μια πολύ σημαντική είδηση – την έναρξη συνεργασίας ως επίσημου Premium Partner της Euroleague – η κορυφαία ελληνική επενδυτική εταιρεία  Ardu Prime σηματοδότησε τη νέα εποχή της, στο πλαίσιο μιας φαντασμαγορικής εκδήλωσης που διοργάνωσε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο Island, στη Βάρκιζα. Συνεργάτες, συνάδελφοι και φίλοι από όλο τον κόσμο, έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν την 23 χρονη ιστορία και τα αξιοσημείωτα, πολυβραβευμένα επιτεύγματα της εταιρείας στον χρηματοοικονομικό τομέα, σε διεθνές επίπεδο.

Μέσα από τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία, ως Premium Partner των δύο κορυφαίων πανευρωπαϊκών διοργανώσεων μπάσκετ, της Turkish Airlines EuroLeague και του 7DAYS EuroCup, η Ardu Prime ενδυναμώνει το αποτύπωμα και την επιχειρηματική παρουσία της σε παγκόσμια κλίμακα.

Με νέα εταιρική ταυτότητα, ανανεωμένο site και νέα επενδυτικά προϊόντα, τα οποία παρουσίασε στην εκδήλωση, η Ardu Prime επιβεβαιώνει ότι είναι έτοιμη να περάσει στη νέα εποχή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε υψηλών απαιτήσεων επενδυτές και συνδυάζοντας κορυφαίες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από πρωτοποριακή τεχνολογία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Ardu Prime στην οικογένεια της Euroleague Basketball», δήλωσε ο Chief Business Officer της Ευρωλίγκας, Ρόσερ Κουεράλτο. «Σε μια τόσο καινοτόμα και δυναμική αγορά, όπως το online trading, ήταν σημαντικό να βρούμε έναν τέτοιο συμπαίκτη, που πληροί τα υψηλότερα κριτήρια αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Στηρίζουμε το στόχο της Ardu Prime να προσφέρει νέες και μοναδικές εμπειρίες στο πελατολόγιό της, κάτι το οποίο άλλωστε πετυχαίνει και η Euroleague Basketball κάθε χρόνο».

Από την πλευρά του, ο COO της εταιρείας Σωτήρης Μπότσιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε σε καινοτομία, αποτελεσματικότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια. Και δεν σταματάμε εκεί. Παράλληλα με την επέκταση μας σε διεθνές επίπεδο, λανσάρουμε τα νέα επενδυτικά προϊόντα Ardu Crypto, Ardu Trade και Ardu Pay – το καθένα μοναδικό για την παροχή υπηρεσιών, στο πλαίσιο της εταιρείας. Δημιουργούμε μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία και ένα νέο οικοσύστημα χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και  το νέο site της Ardu Prime. Με ανανεωμένο λογότυπο, φωτεινότερες χρωματικές παλέτες και κομψή σχεδίαση, ο νέος ιστότοπος προσφέρει εντυπωσιακή πλοήγηση για μια ελκυστική εμπειρία. Εκτός από το ανανεωμένο design, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις νέες δυνατότητες και υπηρεσίες που διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την ενημέρωση και τις συναλλαγές των χρηστών του.

Με αφορμή το νέο εταιρικό site, o CEO της εταιρείας Σωτήρης Προμπονάς σχολίασε: «Ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να αλλάξουμε μαζί του αν θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Οι νέες υπηρεσίες μας αγοραπωλησίας και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τόσο τεχνολογικά πρωτοπόρων traders, όσο και ανεξάρτητων επενδυτών, επιτρέποντας τη διαφοροποίηση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων με την καλύτερη απόδοση από πλευράς όχι μόνο κεφαλαιοποίησης, αλλά και πρόσβασης σε άμεση ρευστότητα».

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν και οι γνωστοί σε όλους μας φίλοι της Euroleague και της Ardu Prime, Γιώργος Πρίντεζης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κωνσταντίνος Τσαρτσαρής και Δώρα Παντέλη.

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ARDU PRIME

Η Ardu Prime είναι εποπτευόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, συμμετέχει στο Συνεγγυητικό Ταμείο και λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία MIFID IΙ. Από το 2018, με νέα αρχή,  εστιάζει πλέον σε υπηρεσίες σχετικές με  επενδυτικά προϊόντα Forex & CFDs. Μέσα από τη σύναψη νέων συνεργασιών με διεθνείς εταιρείες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου και εταιρείες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας αποτελεί σήμερα ένα μοναδικό “one-stop-shop brokerage” για επαγγελματίες επενδυτές ενώ πλέον απευθύνεται και σε ιδιώτες πελάτες. Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία, ξεχωρίζουν οι πρόσφατες βραβεύσεις στο πλαίσιο των 2022 Ultimate Fintech Awards,  «Most Trusted Broker», «Most Innovative Broker» και «Best Trading Conditions.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …