Παρασκευή , 19/04/2024

ΠΑΜΕ ΤΣΑΡΚΑ με τον Βαγγέλη Καράλη: H αγαπημένη οδοιπορική εκπομπή έρχεται στα κανάλια Epsilon και Alert (VIDEO)

Η οδοιπορική εκπομπή Πάμε Τσάρκα με τον Βαγγέλη Καράλη έρχεται με νέα επεισόδια στο κανάλι Epsilon και στο Alert σε σκηνοθεσία του Λεωνίδα Κεχαγιά. Φέτος, εκτός από τις τσάρκες της εκπομπής στους Δήμους της Αττικής, μετά την μεγάλη απήχηση και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης το «Πάμε Τσάρκα» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας εναλλακτικούς προορισμούς από άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα μας.

Τέχνη, Γαστρονομία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Ιστορία, Αξιοθέατα, Συνεντεύξεις, Mουσική.  Επιχειρήσεις και άνθρωποι της καθημερινότητας που διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας αλλά και σε πόλεις, χωριά και νησιά σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζονται σε ένα πλήρες οδοιπορικό με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πανέμορφες εικόνες.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι του κάθε Δήμου μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για την πόλη τους, προβάλλοντας τα έργα και τις δράσεις της δημοτικής αρχής.

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Τσάρκα», οι γειτονιές της Αθήνας και οι περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζονται με μια διαφορετική ματιά, ζώντας στο ρυθμό της καθημερινότητας των κατοίκων, συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους και ανακαλύπτοντας νέα πράγματα και κρυμμένους «θησαυρούς».

Το «Πάμε Τσάρκα» σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του γιατί η αλήθεια βρίσκεται σε αληθινούς ανθρώπους και στις ομορφιές της πατρίδας μας!

Όλες οι εκπομπές του Πάμε Τσάρκα στο κανάλι στο You Tube

https://www.youtube.com/channel/UChdsuzmMHR62p37YsSCQ9EA

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …