Παρασκευή , 26/04/2024

Νίκος και Χριστίνα: «Η ερωτική μας ζωή είναι μέσα σε οίκους ανοχής, μας εμπνέει το πρόστυχο και το απαγορευμένο» Το ζευγάρι που επιλέγει τον “αγοραίο έρωτα” εξομολογείται …

Ένα ακόμη Life Story του Label News, έρχεται να ταράξει τα δεδομένα που όλοι γνωρίζαμε στην προσωπική ζωή ενός τυπικού ζευγαριού και να μας παρουσιάσει την εκδοχή δύο ανθρώπων που έχουν εδραιώσει στην πραγματικότητα την ερωτική τους ζωή, μέσα σε οίκους ανοχής. Ο Νίκος και η Χριστίνα, είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και όπως αναφέρουν, θέλησαν να μιλήσουν στο Label News, για να παρουσιάσουν την δική τους διαφορετικότητα. Την άλλη πλευρά της ερωτικής ζωής, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι. Ο Νίκος, δουλεύει εδώ και χρόνια σε ένα από τα γνωστά strip clubs της Αθήνας και συγκεκριμένα, στην λεωφόρο Συγγρού. Η Χριστίνα, είναι στέλεχος σε μία ασφαλιστική εταιρεία. Και οι δύο, ζουν δύο διαφορετικές καθημερινότητες, αλλά τους συνδέει βαθιά, η σεξουαλικότητά τους και το πάθος τους για το… απαγορευμένο.

Είστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και έχετε επιλέξει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, πολύ διαφορετικό από τους άλλους. Τί σας έκανε να πείτε ότι αυτό θέλετε πραγματικά;

ΝΙΚΟΣ: Βασικά δεν είναι τρόπος ζωής, είναι σεξουαλική ανάγκη. Αυτό μας άρεσε πάντα και σκέψου ότι έτσι γνωριστήκαμε.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Ήμουν από τις καλύτερες πελάτισσες του μαγαζιού που δουλεύει ο Νίκος και όταν τον πήραν για δουλειά πριν από τρία χρόνια ήξερα ότι θα είμαστε μαζί.

Γνωριστήκατε στο strip club λοιπόν;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Φυσικά! Και την στιγμή που έψαχνα για έναν άντρα και μία γυναίκα που θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν. Καταλαβαίνεις.

ΝΙΚΟΣ: Και επειδή δεν έβρισκε κάποιο από τα κορίτσια για να έρθει σε συνεννόηση, όταν πήρε το ποτό της, με ρώτησε και το ένα ποτό έφερε το άλλο και βρεθήκαμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με την άλλη barwoman.

Μόνο που έχετε αναφέρει πως η σεξουαλική σας ζωή περιστρέφεται γύρω από οίκους ανοχής και όχι κάποιο απλό strip club.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Ναι! Η barwoman που βρεθήκαμε το πρώτο βράδυ, ήθελε να περάσει απλά μία βραδιά όμορφα με άλλους δύο ανθρώπους. Εμείς όμως νιώσαμε πράγματα και θέλαμε να είμαστε μαζί. Και πού μπορείς να βρεις καλύτερη παρέα από έναν οίκο ανοχής;

ΝΙΚΟΣ: Μας κοστίζει λίγο παραπάνω βέβαια, αλλά οι απολαύσεις μας είναι ότι πιο πολύτιμο.

Σίγουρα θα αναρωτιούνται οι αναγνώστες μας, αν κάνετε σεξ όταν είστε οι δυο σας ή προτιμάτε και ένα ακόμη άτομο σε κάθε σας ερωτική επαφή.

ΝΙΚΟΣ: Δεν μας αρέσει όταν είμαστε οι δυο μας. Μας φαίνεται τρομερά βαρετό. Σε περίπτωση που θελήσουμε να κάνουμε κάτι όμως, μπορούμε και να αυτοικανοποιηθούμε.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Αρκεί όμως να το κάνουμε παρέα. Γιατί και αυτό είναι κάτι που μας ενώνει.

 Να φανταστώ δεν φαίνεται περίεργο στις εργαζόμενες των οίκων ανοχής όταν ζητάτε τις υπηρεσίες τους;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Ε, κάποιες φορές μας κοιτούσαν λίγο περίεργα. Μέχρι όμως που μας έμαθαν και όταν μπαίνουμε μέσα ξέρουν τί ακριβώς θέλουμε.

ΝΙΚΟΣ: Αν και μετά από τρία χρόνια, προτιμούμε οίκους ανοχής που γνωρίζουμε τις κοπέλες που δουλεύουν, αλλά πολλές φορές κάνουμε και ταξίδια για να βρούμε κάτι καλύτερο. Κάτι διαφορετικό.

Δεν ένιωσε ποτέ κανείς σας ότι μοιράζεται τη σχέση του με κάποια άλλη γυναίκα;

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Στην αρχή ήταν μία σκέψη που περνούσε από το μυαλό μου. Αργότερα όμως σκέφτηκα πως τον μοιράζομαι μόνο στο σεξ. Την υπόλοιπη ημέρα είναι δικός μου.

ΝΙΚΟΣ: Εμένα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Ίσως γιατί όλα τα χρόνια που εργάζομαι, δουλεύω νύχτα και έχουν δει αρκετά πράγματα τα μάτι μου.

Αυτό λοιπόν που δουλεύει η Χριστίνα μέρα και εσύ την νύχτα; Πώς το συνδυάζετε σε μία σχέση;

ΝΙΚΟΣ: Εύκολα! Συναντιόμαστε τα βράδια στο μαγαζί που ίσως έρθει η Χριστίνα κάποιες φορές για ποτό.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Και όταν ο Νίκος έχει ρεπό, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ορέξεις μας σε έναν οίκο ανοχής. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Πρόσφατα μπήκαμε σε ένα forum στο διαδίκτυο με διάφορα ζευγάρια από όλη την Ελλάδα που μοιράζονται την ίδια ιδεολογία με εμάς.

Είσαστε σίγουρα ένα αντισυμβατικό ζευγάρι. Να φανταστώ λοιπόν ότι δεν σκεφτήκατε τον γάμο;

ΝΙΚΟΣ: Φυσικά και τον έχουμε σκεφτεί τον γάμο και σύντομα θα γίνει, όταν τα οικονομικά μας είναι λίγο καλύτερα και μπορέσουμε να τον κάνουμε όπως θέλουμε.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Είμαστε αντισυμβατικοί στο κρεβάτι μας. Όχι στην υπόλοιποη ζωή μας.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …