Τρίτη , 23/04/2024

Οι πιο στιλάτες επιλογές για να ξεχωρίσεις στο Ρεβεγιόν – Προτάσεις για όλα τα γούστα που θα σε κάνουν το πρόσωπο της βραδιάς

Χωρίς καμία αμφιβολία, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αποτελεί ίσως το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς και όπως είναι φυσικό, αυτό που βασανίζει την κάθε γυναίκα είναι το τί θα φορέσει. Προφανώς και κάθε γυναίκα θέλει να εντυπωσιάσει, χωρίς όμως να το παρακάνει. Το Label News, σου δίνει τις δικές του συμβουλές για να ντυθείς άψογα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά.

Αν είσαι από εκείνες που θεωρούν πως οι γιορτές είναι το πιο ρομαντικό κομμάτι κάθε χρονιάς, τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιείς το πιο romantic style που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δαντέλα αγαπημένη μου! Η δαντέλα έκανε το δικό της comeback στα φετινά εορταστικά otufits και κλέβει τις εντυπώσεις. Μην ξεχνάς να βρεις το δικό σου αγαπημένο χρώμα, αλλά for your information, το μπορντό έχει την τιμητική του φέτος.

Φύγαμε για ροκ καταστάσεις, για εσένα που τα επίσημα και τα φορέματα που θυμίζουν Ραπουνζέλ, έχουν φύγει μακριά από την γκαρνταρόμπα σου. Οι μεταλλικές αποχρώσεις θα ταιριάξουν στην προσωπικότητά σου χωρίς αμφιβολία. Παγιέτες, glitter και αστραφτερά υφάσματα, παίρνουν φωτιά για να διαλέξεις για την Πρωτοχρονιάτικη εμφάνισή σου.

Οι ανεξάρτητες και οι “We Can Do It Better” δεν πρέπει να τρομάζετε. Έχετε την δική σας εξέχουσα θέση στην εορταστική γκαρντρόμπα με το ανδρόγυνο style και τα βελούδινα σακάκια να είναι must και να δίνουν την δική τους επαναστατική ατμόσφαιρα στην αναμονή της νέας χρονιάς.

Animal Prints την Πρωτοχρονιά; Μα φυσικά. Αν είσαι από τις εκκεντρικές γυναίκες που προσωπικά λατρεύω όσο τίποτε άλλο στην μόδα, τα animal prints και το snake skin πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις λίγο πριν φύγει το 2017.

Δείτε επίσης

Patricia Sundari: Tantric massage (VIDEO)

Massage is a therapeutic practice that has been around for centuries and is known for …