Παρασκευή , 26/04/2024

Οι 4 top προορισμοί που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για Χριστουγεννιάτικες διακοπές (ΦΩΤΟ)

Τα Χριστούγεννα θέλουν τζάκι, ζεστή σοκολάτα και σκι. Τα Χριστούγεννα θέλουν μεγάλα χαμόγελα, πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Τα Χριστούγεννα είναι πάλι εδώ και θέλουν Ελλάδα για να μείνουν αξέχαστα. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος μένουμε, αγαπάμε και αγκαλιάζουμε την Ελλάδα μιας και οι προορισμοί που προσφέρει φαίνεται πως θα κάνουν ακόμη και τον πιο δύσκολο επισκέπτη να το ξανασκεφτεί για να πάρει τα…βουνά!

Η οικονομική κρίση, παράλληλα, δεν φάνηκε να επηρεάζει για μια ακόμη χρονιά τις διακοπές των Ελλήνων αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι επαγγελματίες πάνε για sold out τόσο για Χριστούγεννα όσο και για Πρωτοχρονιά.

 Έτσι, λοιπόν, οι hot προορισμοί παραμένουν σχεδόν αμετάβλητοι στις προτιμήσεις των Ελλήνων με την Αράχωβα να βρίσκεται στην κορυφή αυτών. Και όχι άδικα εφόσον η άγρια ομορφιά της σε συνδυασμό με τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής που προσφέρει είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να ικανοποιήσει κάθε είδους γούστο.

Μοναδικό προορισμό και για φέτος συνεχίζει να αποτελεί για πολλούς και το Πήλιο. Ένας μικρός παράδεισος στην Ελλάδα ντυμένος στα λευκά υπνωτίζει κάθε χρόνο τους επισκέπτες με τις απίστευτες μυρωδιές που ξεμυτίζουν από τα παραδοσιακά ταβερνάκια και τον ήχο από τα τρεχούμενα νερά στις πέτρινες βρύσες που σε παρασύρουν σε έναν άλλο κόσμο.

Και για τους πιο παραδοσιακούς, για εκείνους που αγαπούν τη φύση αλλά και το καλό κρασί και τσίπουρο τα Τρίκαλα Κορινθίας φροντίζουν να μην μείνει κανένας ανικανοποίητος. Γιατί Τρίκαλα σημαίνει μυρωδιές, γεύσεις και αρώματα. Τρίκαλα σημαίνει χειμωνιάτικο παραμύθι με φωτιά και ζεστό κρασί.

Τέλος, λίγοι δεν είναι εκείνοι που επέλεξαν το Καϊμακτσαλάν για τις εορταστικές τους εξορμήσεις μιας και οι καιρικές συνθήκες φέτος ήταν με το μέρος εκείνων που επιζητούσαν χαμηλές θερμοκρασίες για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο γνωστό χιονοδρομικό κέντρο.

Όπως και να ‘χει, όποιον προορισμό κι αν επέλεξαν οι Έλληνες, το μόνο σίγουρο είναι πως για μια ακόμη χρονιά έδειξαν πως μπορούν και ξέρουν να περνούν κάτι περισσότερο από καλά πάντα με άρωμα Ελλάδας.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …

Αφήστε μια απάντηση