Σάββατο , 20/04/2024

Ο “Βασιλιάς της Νύχτας” Πατέρας του, οι σπουδές στο L.A και τα μαθήματα Γιόγκα στην Ινδία – Ποιος είναι ο κούκλος παίκτης του Survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος;

Τις αντοχές του δοκιμάζει αυτή την περίοδο ο πολυπράγμων Νάσος Παπαργυρόπουλος που συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο καλογυμνασμένος παίκτης των διασήμων φαίνεται πως αρέσκεται πολύ στο να παίρνει ρίσκο και διαρκώς να κάνει καινούργια πράγματα, αφού έχει περάσει από πολλές θέσεις. Έχοντας μεγαλώσει δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες, μια και ο πατέρας του διατηρούσε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή έχοντας φυσικά και νονό τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο Νάσος αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το χώρο των επιχειρήσεων έχοντας το δικό του κέντρο διασκέδασης.

Την εποχή εκείνη όμως αποφασίζει να κυνηγήσει την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την τέχνη της υποκριτικής. Έχοντας κάνει σπουδές στο Εθνικό Θέατρο Αθήνας και στο UCLA στο Λος Άντζελες και παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show» κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού και αποσπώντας θετικά σχόλια.

Ο 32χρονος όμως δεν έχει ασχοληθεί μόνο μ’ αυτά. Έχει παρακολουθήσει μια σειρά μαθημάτων γιόγκα στην Ινδία , ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το personal training.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …