Πέμπτη , 25/04/2024

Ο Γιάννης Αλεξάκης εντυπωσιάζει με το νέο του τραγούδι “Πότε θα με πας”

Ο Γιάννης Αλεξάκης πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Πότε θα με πας” από την Panik Platinum.
Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής που κέρδισε τις εντυπώσεις κριτών και τηλεθεατών στο The Voice, ενώ έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, μας μίλησε για το νέο του τραγούδι, τη δημιουργική περίοδο της καραντίνας και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.
Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι “Πότε θα με πας”
«Είναι μια δημιουργία που έγινε με πολλή δουλειά και μεράκι από τους συνεργάτες και καλούς φίλους μου Βασίλη Δαραμούσκα (μουσική) και Φώντα Θεοδώρου (στίχοι). Μόλις άκουσα την μουσική και διάβασα τους στίχους, αμέσως ένιωσα συναισθήματα που ήθελα να τα μοιραστώ με τον κόσμο και ελπίζω να το αγαπήσει»
 Η μετά καραντίνας εποχή πόσο εύκολη είναι για τους καλλιτέχνες;
«Οι δυσκολίες σίγουρα δίνουν τα ερεθίσματα για δημιουργία. Τα όνειρα δεν σταματούν. Τώρα, ήρθε ο καιρός να υλοποιήσουμε τα σχέδια που κάναμε και να μοιραστούμε τα τραγούδια που δημιουργούμε με τον κόσμο»
 Είχες λάβει μέρος στο The Voice. Πώς ήταν η εμπειρία σου και κατά πόσο σε βοήθησε η συμμετοχή σου στο talent show;
«Η συμμετοχή στο «The voice» ήταν πραγματικά μια μεγάλη εμπειρία. Πολλές ώρες πρόβες, το άγχος των εμφανίσεων, η επαφή με καταξιωμένα άτομα του χώρου μου. Ένιωσα κερδισμενος και κρατώ τις συμβουλές που πήρα και τα καλά λόγια των κριτών. Σίγουρα η τηλεόραση έχει μια δυναμική και μπορείς πιο εύκολα να γίνεις αποδεκτός από το κοινό. Όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά, συνεχή επαφή με το κοινό και να μοιράζεσαι μαζί του συναισθήματα μέσω της μουσικής»
Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;
«Διανυω μια πολύ δημιουργική περίοδο. Είμαι στο στούντιο πολλές ώρες καθημερινά με τους συνεργάτες μου και διαλέγουμε τα επόμενα τραγούδια με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονώ να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Ελπίζω να τα αγαπήσουν και να τα ακούμε μαζί»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …