Πέμπτη , 18/04/2024

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο «λίγο απ’όλα» και η προσπάθεια του παρουσιαστή να βγάλει γέλιο – Η πρεμιέρα του Μουτσινά στο Οpen (VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα και ο Νίκος Μουτσινάς με την νέα του εκπομπή στο Open TV. Φανερά ενθουσιασμένος και με πολύ ενέργεια, ο γνωστός παρουσιαστής είπε την πρώτη του καλησπέρα στους τηλεθεατές του, χορεύοντας στους ρυθμούς της μπάντας που βρισκόταν στο studio.

Ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να “παίξει” με το κοινό που βρισκόταν στο ανανεωμένο του σκηνικό και με την παρέα της… Βάνιας. Ενός χαρακτήρα που ο ίδιος δημιούργησε για την παράσταση “Κοκομπλόκο” και ενσωμάτωσε στην εκπομπή. Το σίγουρο είναι ότι δεν είδαμε κάτι από όσα δεν έχουμε δει από τον ηθοποιό. Stand Up Comedy, μουσική, τραγούδι και χορός, είχαν την τιμητική τους, μαζί με την επαναφορά της χρυσής τηλεόρασης.

Κάτι που ίσως δεν μας άρεσε, μιας και είναι μία στήλη που έκανε τόσα χρόνια στο “Δέστε τους” και μας φάνηκε λίγο παλιακιά για μία νέα προσπάθεια. Στην ουσία, για μία ακόμη φορά, ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε από το μικροσκόπιο όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση με το δικό του… ζάπινγκ που δεν μας ευχαρίστησε και τόσο στην συγκεκριμένη στήλη.

Από την άλλη, η προσθήκη των social media στην εκπομπή με την στήλη “Τί μου γίνεσαι ρε κόσμε” ( κάτι που έκανε και στο κανάλι του στο Youtube ), ήταν μία καλή αφορμή για επικοινωνία με το διαδικτυακό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχολιασμός των ρούχων που φόρεσαν οι κύριες και οι κυρίες της τηλεόρασης, έγινε με πολύ γρήγορη ροή γιατί η εκπομπή ήδη είχε φύγει εκτός χρόνου η εκπομπή.

Τέλος, σημαντική προσθήκη ήταν και η στήλη των συνεντεύξεων, που σίγουρα έλειπε από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά και σήμερα καλεσμένος ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης που θα είναι κριτής στο La Banda όπου και ανακοίνωσε πως θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Δεκέμβρη. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης που θα δείξουν και αν το κοινό χάρηκε με την επιστροφή του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …