Σάββατο , 20/04/2024

Ο Πάνος Πατέλλης έρχεται με φόρα από τον Έβρο και είναι έτοιμος να κατακτήσει τις πίστες

Ο Πάνος Πατέλλης είναι 28 χρονών,έχει καταγωγή από τον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα από την Ορεστιάδα. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι 2 μισή χρονιά.

Το πρώτο τού επαγγελματικό βιντεοκλίπ έχει ανέβει στο youtube με τίτλο “σ’ερωτεύτηκα” πριν ενα χρόνο περίπου … Σε στίχους /μουσική :Γιώργου Καραδημητρη. Έχει γυριστεί σε περιοχές μέσα και γύρω απο την Κομοτηνή και στο γραφικό λιμανάκι Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόσφατα έχει κάνει φωτογράφιση και συνέντευξη στο περιοδικό theamagazine στην Αλεξανδρούπολη και έχει φιλοξενηθεί από τον Γιάννη Κομνηνό και την Μαρια Γεωργιτση στην εκπομπή ΕΒΙΒΑ στο center tv.

Έχει περάσει από 2 auditions μια στο voice και μια στο rising star και αυτό το διάστημα ετοιμάζει το δεύτερο επαγγελματικό βιντεοκλίπ στη Θεσσαλονίκη πού αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς θα είναι κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο…

Τέλος ο Πάνος εμφανίζεται σε μαγαζιά της περιοχής και του νόμου στον Έβρο και προσπαθεί να καταξιωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο με το δικό του τρόπο.

Δείτε επίσης

Notaras Dental Clinic: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων ανοίγει τις πόρτες του

Βαγγέλης Καράλης Από τον: Βαγγέλη Καράλη  Το Notaras Dental Clinic ανοίγει τις πόρτες του και …