Παρασκευή , 19/04/2024

Πότε κάνουν πρεμιέρα Λαζόπουλος, Δρούζα και Λίλη στο Open – “Κινήσεις ματ” του Σαββίδη για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης

Με κινήσεις «ματ» ο τηλεοπτικός σταθμός Open, περιμένει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.
Από τις αρχές Μαρτίου κάνουν πρεμιέρα τρεις εκπομπές στο Open.

Λάκης Λαζόπουλος, Άννα Δρούζα και Ιωάννα Λίλη αποτελούν τα νέα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του Open που μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη θα κάνουν πρεμιέρα με τις νέες τους εκπομπές.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επαναφέρει τηλεοπτικά το  «Αλ Τσαντίρι Νιούζ». Ο παρουσιαστής θα υποδέχεται ζωντανά το κοινό που θα στηθεί εκτός καναλιού, καθώς στις νέες εγκαταστάσεις του Open δεν υπάρχει κατάλληλο πλατό. Το live σατιρικό σόου θα αναβιώσει σε θεατρική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας. Στο Open θα «στρατοπεδεύσουν» η παραγωγή της εκπομπής, την οποία αναλαμβάνει ο Κώστας Λαζόπουλος, και όλη η ομάδα του «Αλ τσαντίρι», που θα ετοιμάζει τα βίντεο προς… σχολιασμό.

Η Άννα Δρούζα μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επιστρέφει με εκπομπή συνεντεύξεων τύπου «Dot» του Σκαϊ.

Τέλος η Ιωάννα Λίλη έρχεται με το «Revenge Body» με φόρα από Αμερική και με τον «αέρα» της Ελληνίδας Καρντάσιαν.

Για ακόμη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης βάζει «βαθιά το χέρι στην τσέπη» καθώς τα συμβόλαια του Λάκη Λαζόπουλου και της Άννας Δρούζα πραγματικά ζαλίζουν, αναμένουμε όμως να δούμε αν τα νέα προγράμματα θα έχουν ανταπόκριση από το κοινό, κάτι που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν συμβαίνει.

Πηγή: Star.gr, Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …