Παρασκευή , 26/04/2024

Ο τετραπληγικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ Ανδρέας που σήκωσε το Κύπελλο μαζί με τον Σαββίδη μιλάει αποκλειστικά στο LABEL NEWS για το «όνειρό του που έγινε πραγματικότητα» και συγκινεί …

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου
Κυπελλούχος ομάδα για δεύτερη χρονιά ανακηρύχθηκε ο ΠΑΟΚ με τη λήξη του τελικού του Σαββάτου ενάντια στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-0. Έτσι, μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν τη νίκη τους στο γήπεδο, ενώ φυσικά την ίδια στιγμή σε ξέφρενους πανηγυρισμούς επιδόθηκε όλη η Θεσσαλονίκη με τους χιλιάδες φίλαθλους που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.
Ένας από αυτούς και ο τετραπληγικός Ανδρέας Κατσαρός που η αναπηρία του δεν τον εμπόδισε να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και να βρεθεί κάτω από το Λευκό Πύργο φωνάζοντας συνθήματα μέχρι νωρίς το πρωί.
“Μετά από ώρες γλεντιού στις 5 το πρωί αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου Stacy, που τα τελευταία χρόνια είναι κοντά μου σε όλα, να περάσουμε από το ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη όπου είχε συγκεντρωθεί επίσης πλήθος ανθρώπων που αγαπούν τον ΠΑΟΚ”.
 Εκεί μαζί με τον γιο του προέδρου του δικέφαλου του Βορρά, σήκωσε το κύπελλο της ομάδας προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους. “Ο Γιώργος (σ.σ. Σαββίδης), με τον οποίο δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ ξανά, βλέποντάς με από μακριά με πλησίασε με το κύπελλο. Ήρθε λοιπόν κοντά μου και μου έδωσε το κύπελλο να το σηκώσουμε μαζί. Ένιωσα συγκίνηση και δέος. Ήμουν ευτυχισμένος. Ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου και τον ευχαριστώ πολύ”, μου ανέφερε αποκλειστικά.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μάλιστα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης μιλώντας για τον Ανδρέα με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια:Αυτό το παιδί είναι ο μεγαλύτερος πρωτάθλητής. Τον συνάντησα στις 5 το πρωί γιορτάζοντας με όλους τους φαν στους δρόμους”.
Στο ανέβασμα της φωτογραφίας βέβαια ο Ανδρέας δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα από χαρά για τα λόγια με τα οποία μίλησε γι’ αυτόν ο νεαρός Σαββίδης.
Ο Ανδρέας, που όση ώρα διήρκεσε η επικοινωνία μας μιλούσε με συγκίνηση και πολλές φορές με τρεμάμενη φωνή για την ομάδα του, λίγο πριν φτάσουμε στο τέλος της κουβέντας μας και κλείσουμε το τηλέφωνο μου ανέφερε: “Μονάχα ένα πράγμα εύχομαι τώρα. Ο ΠΑΟΚ να βρει και πάλι το δρόμο για το double που φέτος στερήθηκε. Να γίνει πάλι και πρωταθλήτρια και κυπελλούχος την ίδια χρονιά”.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …