Παρασκευή , 29/03/2024

Πατρίτσια: Aπό το Ρίο Ντε Τζανέϊρο στην Αθήνα προσφέροντας την μαγεία του μασάζ

Η Πατρίτσια κατάγεται από την Βραζιλία και τα τελευταία πέντε χρόνια μένει μόνιμα στην χώρα μας προσφέροντας την μαγεία του χαλαρωτικού και του τάντρα μασάζ. Μιλώντας στο Label News αναφέρει τις θετικές επιδράσεις των θεραπειών της σε κάθε σώμα που το έχει ανάγκη.

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

  • Πώς αποφάσισες να έρθεις από το Ριο ντε Τζανέιρο στην Αθήνα;

Δούλευα σε μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία στην χώρα μου στο τμήμα marketing. Μια φίλη μου ήρθε στην Ελλάδα και την επισκέφτηκα για διακοπές. Μου άρεσε πολύ η χώρα και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω να μείνω μόνιμα!

  • Πόσα χρόνια ασχολείσαι επαγγελματικά με το μασάζ;

Ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια δούλευα και στην χώρα μου. Είμαι άνθρωπος των προκλήσεων κάποια στιγμή για έμενα έκλεισε ο κύκλος του marketing και ήθελα να κάνω επαγγελματικά το χόμπι μου που είναι το μασάζ. Μου αρέσει η ενέργεια και η υγεία των ανθρώπων, να βοηθάω τους ασθενείς μου και να τους μεταδίδω όλη την καλή μου ενέργεια. Επίσης ασχολούμαι με το τάντρα μασάζ που αποτελεί ένα είδος πνευματικού μασάζ που απελευθερώνει όλες τις αισθήσεις.

  • Ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου θεωρείς ότι σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους συναδέλφους σου;

Θεωρώ ότι είναι η προσωπικότητά μου, είμαι άνθρωπος πολύ αισιόδοξος και θέλω να βλέπω τους ασθενείς μου χαρούμενους. Επικεντρώνομαι ξεχωριστά στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ώστε να νοιώσει καλύτερα σωματικά και ψυχικά.

  • Κλείνοντας ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και τα όνειρα σου για το μέλλον;

Μελλοντικά θα ήθελα να ανοίξω ένα δικό μου ινστιτούτο μασάζ και περιποίησης προσφέροντας μια πλήρη γκάμα από θεραπείες στους πελάτες.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …