Πέμπτη , 25/04/2024

Πλήθος κόσμου στην έκθεση ζωγραφικής της Έφης Πολίτη Ψωΐνου με τίτλο “Αναδρομή”

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 17~19 Ιουνίου, στον όμορφο χώρο της MegArt Gallery στην Αθήνα η 4η ατομική έκθεση της εικαστικού Έφης Πολίτη Ψωΐνου, όπου εκτέθηκαν 47 πίνακες ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας. “Αναδρομή”.  Μια κατάθεση ψυχής που δικαίωσε και τον πιο απαιτητικό θεατή.
Πολύ φιλόξενη και λαμπερή η οικοδέσποινα με δημιουργικό πλούτο κατάφερε να ταξιδέψει το θεατή με την παλέτα των χρωμάτων της, με το θαλασσινό μπλε, τα φωτεινά έντονα χρώματα, τις γυναικείες μορφές, την νοσταλγία για το παρελθόν, την αισιοδοξία για το μέλλον, την αγάπη της για την Μάνη γεμίζοντας το συναισθήματα. Jazz νότες, κορίτσια ψηλόλιγνα, λουλούδια, κατάρτια Σπαρτιάτισσες θεές… ο κόσμος της Έφης Πολίτη Ψωΐνου.
Δίπλα της πάντα η οικογένειά της και η κόρη της Ιωάννα. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος Οργάνωση, Επιμέλεια: Ρηγάτου Μαρία Παρευρέθησαν Ο Πρόεδρος Ακαδημίας Εθελοντισμού Γιώργος Γαμπιεράκης, η Ολυμπιονίκης κολύμβησης~ Επισμηναγός ΠΑ Νέρυ Μάντεϋ Νιανγκουάρα , ο Λέκτορας εφαρμοσμένης γλωσσολογίας Διονύσης Ψωΐνος, ο Τραγουδιστής~Συνθέτης Νίκος Καλλίνης (Εκείνος & Εκείνος) ,οι Σεναριογράφοι~Σκηνοθέτες Γιώργος Βούλγαρης και Γιάννης Μακρυνόρης, η θεατρική παραγωγός Τζένη Πανταζή, οι Καθηγητές ~ Συγγραφείς Δημήτρης Φαρής και Λεωνίδας Καραΐσκος, ο Πλοίαρχος ε.α του ΠΝ Γιώργος Μαραγκουδάκης, ο Αξιωματικός του ΠΝ Αντιπλοίαρχος Σταύρος Δημητρός, ο Paralympian~ Ironman Γιάννης Χατζήμπεης , ο paralympian Σάκης Κώσταρης, η Ψυχολόγος ~ Πρωταθλήτρια κολύμβησης Μαρία Αναγνώστου, ο Γλύπτης Εξηκίας Τριβουλίδης, ο Επιχειρηματίας Μάνος Παναγιώταρης, η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου ACS Βούλα Καραμάνου, οι Καθηγητές Γιώργος Βακάλης, Δόμνα Μιχαλοπούλου, Χριστίνα Τσακνή, Έφη Ψωΐνου, Λένα Σιβρή και πλήθος ακόμα καλεσμένων & κόσμου.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …