Παρασκευή , 19/04/2024

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση «Η Γυναίκα σήμερα» από την Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα»

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση της Φιλανθρωπικής Δράσης «Θαύμα» την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Ble day & night στο Σουτραλί Αγριάς, με το θέμα της εκδήλωσης να είναι «Η Γυναίκα σήμερα».

Συμμετείχαν οι ομιλήτριες Σόνια Καγιάννη γυναικολόγος -μαιευτήρας, Μαίρη Μπακατσέλου ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια, Αρτεμις Ζαβαλίγκου ψυχολόγος, Κική Γιαμουρίδου αρθρογράφος,  η γνωστή επιχειρηματίας Μαρία Βολιώτη με το κατάστημα F.M.S, Independance Studio Volos – Xαρούλα Ραμπαούνη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος.

Τη βραδιά στήριξε η δημοσιογράφος Ελένη Καραγιάννη.

Στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης με περισσότερα από 600 άτομα καλεσμένους, συνέβαλε καθοριστικά η οργανώτρια Σοφία Μαχαιρίτσα, καθώς με την εμπειρία της και τον επαγγελματισμό της όλοι οι καλεσμένοι είχαν να πούνε μόνο τα καλύτερα! 

(Η διοργανώτρια Σοφία Μαχαιρίτσα)

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η βοήθεια σε οικογένειες του τόπου μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και επιβίωσης.

Η πρόεδρος της Δράσης «Θαύμα» Νίκη Πρίντζου και τα μέλη του Δ.Σ. Κική Γιαμουρίδου και Βάγια Καναβού ευχαριστούν θερμά όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν τον σκοπό. Ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, η συνδρομή των οποίων ήταν σημαντική.

Η Δράση την επόμενη μέρα της εκδήλωσης άρχισε την αποστολή της προς τις οικογένειες, δίνοντας χαρά, χαμόγελα και ελπίδα, που εισέπραξαν από την τόσο πετυχημένη εκδήλωση.

(Mαρία Βολιώτη)

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …