Πέμπτη , 18/04/2024

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη – Ρίγη συγκίνησης από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους καλλιτέχνες που ήταν εκεί (VIDEO)

Στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου αποχαιρετούν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές τον Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο, ενώ οι φίλοι του άφησαν στεφάνια με αποχαιρετιστήρια λόγια. Τραγική είναι και η φιγούρα της συζύγου του ηθοποιού, Χριστίνας Ψάλτη.

Οικογένεια, Συγγενείς, Φίλοι και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν εκεί για να πούνε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό.

O Στάθης Ψάλτης εισήχθη εσπευσμένα στις 14/03/2017 στο Γ.Α.Ο.Ν.Α “Ο Άγιος Σάββας” όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από γενικευμένη καρκινωμάτωση, αγνώστου πρωτοπαθούς εστίας. Από 16/04/2017 νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου  όπου και κατέληξε.

 

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση