Παρασκευή , 29/03/2024

Πρωτότυπη Φιλοζωική εκδήλωση και μόδα από τον Πάνο Απέργη

Στο all day party APERGIS & ROXY LOVE THE STRAYS powered by Artfashion.gr΄΄ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο πολυχώρο του gallery bar ΄΄ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ΄΄ , καλούνται όλοι όσοι αγαπούν τα αδέσποτα ζώα & τη μόδα !
Ο γνωστός σχεδιαστής Πάνος Απέργης παρέα με τη Star Roxy , τους Αρτέμη Σαμοθράκη & Αλέξανδρο Κατσάρη, τη Μαρία Ζεϊμπέογλου, τον Χρήστο Πετρίδη και την αξιότιμη κα. Τζένυ ΟικονόμουΡίζου, μέσα από την αγάπη και τις δράσεις τους για τα αδέσποτα ζώα, εν όψει Χριστουγέννων, δημιουργούν, ο καθένας μέσα από την ιδιότητά του και συμπράττουν ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν τους τετράποδους φίλους τους !

Μία ημέρα δράσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι και θα περιέχει πολλά δρώμενα όπως, μόδα, φωτογραφικό διαγωνισμό, κληρώσεις δώρων, παρουσίαση του παραμυθιού της Ρόξυ, έκθεση Τέχνης από τους Έλληνες & Ξένους Δημιουργούς , ομιλίες από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές, μουσική, ενημέρωση, χαμόγελα και πολύ πολύ Αγάπη !


Στο all day party καλούνται όλοι οι επισκέπτες να προσφέρουν προαιρετικά ότι μπορούν σε ζωοτροφές, φάρμακα και αξεσουάρ για τα αδέσποτα ζώα και ταυτόχρονα θα μπουν στην κλήρωση για την απόκτηση υπέροχων δημιουργιών, φορέματα, τσάντες, κοσμήματα & αξεσουάρ, προσφορά του σχεδιαστή Πάνου Απέργη !
Η εκδήλωση θα υποστηρίξει φιλοζωικούς συλλόγους και οργανώσεις.
Τα έργα ζωγραφικής που θα εκτεθούν είναι προσφορά των ‘’Ελλήνων και Ξένων Δημιουργών – GFC’’ για την ενίσχυση των φιλοζωικών συλλόγων.
΄΄ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ΄΄ λένε οι οικοδεσπότες του all day party και φέρτε μαζί σας την Αγάπη !
Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία MERIMNA365.GR με τα ολοκληρωμένα προγράμματα περίθαλψης κατοικίδιων!
΄΄Κλωστήριον΄΄: Μυλλέρου 17 Μεταξουργείο Αθήνα

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …

Αφήστε μια απάντηση