Παρασκευή , 19/04/2024

Ρεπορτάζ LABEL NEWS: Οι επτά καλύτεροι σχεδιαστές που ξεχώρισαν στο Bridal fashion Week 2017

Χιλιάδες οι επισκέπτες μελλόνυμφοι που δημιούργησαν  τεράστια ουρά μπροστά στην πύλη του Ζαππείου, προκειμένου να επισκεφθούν την 5η έκθεση Bridal Expo και fashion shows των σχεδιαστών της Bridal Fashion Week.

Τις ωραιότερες ιδέες και καινοτόμες τεχνικές απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τη φετινή Bridal Fashion Week.

Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την προσέλευση, το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα από το επίπεδο του κόσμου.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου επισκέφθηκαν τη διοργάνωση πάνω από 7.000 ζευγάρια που θα παντρευτούν μέσα στο 2017!

Το label news ήταν εκεί ως χορηγός επικοινωνίας και σας παρουσιάζει τους σχεδιαστές μόδας που ξεχώρισαν:

Prince Erotokritos

Στα πλαίσια της Bridal Fashion Week 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Ερωτόκριτος παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή sur mesure γαμπριάτικων κουστουμιών για δυναμικούς, μοντέρνους γαμπρούς, σε κλασσικές γραμμές, με λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα Prince Erotokritos και υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Nella Ioannou

Η Nella Ioannou παρουσίασε ρομαντικές αέρινες δημιουργίες σε παστέλ αποχρώσεις με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που φτιάχνει μόνη της η ίδια η δημιουργός. Όπως πάντα, τα ρούχα της σχεδιάστριας έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι.

Η κατάμεστη αίθουσα ήταν γεμάτη από φίλους, πελάτες, celebrities, δημοσιογράφους, bloggers, οι οποίοι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τις δημιουργίες των δυο σχεδιαστών. Μετά το show ακολούθησε πάρτι του Ερωτόκριτου με χορηγό τη Stoli, το Blue Beetle και το MoΜix και με μουσική επιμέλεια του DJ Γιάννη Κακαβελάκη.

Τάκης Γιαννέτος

Ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, του οίκου χειροποίητων ενδυμάτων Giannetos,     παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή “Sartorial wedding 2017 men’s” σε ένα κατάμεστο Ζάππειο Μέγαρο στα πλαίσια του Bridal Fashion Week 2017.

Όλα τα εγχώρια και διεθνή μέσα σχολίασαν με επικούς χαρακτηρισμούς  την τέχνη του sur mesure, όπως αποδόθηκε στην πασαρέλα από τον Ρένο Ρώτα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου , την Ευαγγελία Συριοπούλου και αποθεώθηκε από πλήθος εκλεκτών και επώνυμων καλεσμένων.

Stylianos

Ο σχεδιαστής Stylianos παρουσίασε την νέα του νυφική συλλογή υψηλής ραπτικής για το 2017 με τίτλο ‘’Blooming Love’’, στην κατάμεστη αίθουσα του Ζαππείου. Λάτρης της υψηλής ραπτικής και μοναδικός για τα σχέδια του που αναδεικνύουν εξαιρετικά τη γυναικεία σιλουέτα, ανέβασε τον πήχη ψηλά για ακόμη μια χρονιά.

PARIS VALTADOROS

Επηρεασμένος από τις πριγκίπισσες των κλασσικών παραμυθιών και ταινιών, ο σχεδιαστής  Paris Valtadoros, δημιούργησε την συλλογή του ”Δημιουργήστε το δικό σας παραμύθι…” το οποίο αποτελεί και τo σλόγκαν του ιδίου και της εταιρείας για τον φετινό χειμώνα. Tα μεταξωτά βολάν, οι αντιθέσεις ανάμεσα στην στενή σιλουέτα και τους έντονους όγκους από μουσελίνα, οι διαφορετικές δαντέλες και τα ανάγλυφα μοτίφ αποτελούν σημείο αναφοράς της φετινής συλλογής.

Αθηνά & Αναστάσιος Τρανούλης

Mε μεγάλη επιτυχία ο Οίκος Μόδας Τρανούλη συμμετείχε στο Bridal Expo που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο. Η νέα collection που κατά γενική ομολογία, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, από όλους τους παρευρισκόμενους, για την ποιότητα και το στιλ της, ήταν σχεδιασμένη από εκείνους, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα τους Θεόδωρου Τρανούλη που συνεχίζει να δίνει το παρών, με τις γνώσεις του και την πολυετή και πετυχημένη παρουσία του στον χώρο, καθώς μετράει πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Την επίδειξη έκλεισε ένα πρόσωπο έκπληξη από τον καλλιτεχνικό χώρο, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό και δεν είναι άλλη από την υπέροχη, μαγευτική Shaya η οποία εκτός από την εξαιρετική φωνή, που διαθέτει, ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα για χάρη του εν λόγο Οίκου Μόδας.

Kathy Heyndels

Ο οίκος Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή Couture ‘Stardust‘ στα πλαίσια του Bridal Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο και έδωσε μια θηλυκή νότα στις πιο παραμυθένιες στιγμές μας!  Special Guest ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Ρένος Ρώτας στο show έδωσαν το παρών γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd  αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο θαυμάζοντας τις δημιουργίες. Η συλλογή συνδύασε τα τολμηρά ανοίγματα με ντελικάτες διαφάνειες, δημιουργώντας ρούχα που αποκαλύπτουν διακριτικά την πιο δυναμική και ταυτόχρονα ρομαντική πλευρά της γυναίκας, σε κάθε εμφάνιση της!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση