Πέμπτη , 28/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του Star, η Πόπη Τσαπανίδου

Όποιος είπε ότι η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν περίεργη, θα πρέπει να περιμένει μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη για να μπορεί να το πει με σιγουριά. Οι αλλαγές πολλές, σε όλες τις τηλεοπτικές ώρες, αλλά και σε όλα τα κανάλια.

Μία ακόμη αλλαγή έρχεται να ταράξει τα τηλεοπτικά δρώμενα όμως και πιο συγκεκριμένα το μεσημεριανό πρόγραμμα του Star Channel. Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται πως αλλάζει αρκετά το πρόγραμμά του για την σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και δεν αναφέρομαι μόνο στην έλευση των Κατσούλη – Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ασφαλείς πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Πόπη Τσαπανίδου δεν θα μας καλημερίζει από νωρίς μέσα από τη συχνότητα του Star ( όπως αρχικά ήθελε το κανάλι να αναλάβει την πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη ), αλλά θα μας λέει μια χαμογελαστή καλησπέρα από το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, το Star Channel, θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ενημερωτικό και παράλληλα χαλαρό μεσημεριανό δελτίο από την έναρξη της φετινής σεζόν, το οποίο μάλιστα, θα παίρνει lead in από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Αξίζει να σημειωθεί πως το εγχείρημα του σταθμού, μας θυμίζει πολύ την επιλογή της Εύας Αντωνοπούλου στο μεσημβρινό δελτίο του ΣΚΑΙ πριν από λίγο καιρό, η οποία φυσικά πέρασε μια αξιοπρεπέστατη τηλεοπτική σεζόν.

Μήπως το κανάλι της Κηφισιάς τελικά δεν πιστεύει και τόσο στην παρθενογένεση και προτιμά δοκιμασμένα concept άλλων καναλιών; Όλα θα φανούν με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, αν και εφόσον βέβαια πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές του καναλιού με την διάσημη παρουσιάστρια…

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …