Πέμπτη , 28/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, την ηρεμία και την αυθεντικότητα της ΜΑΝΗΣ!

Αν η αυθεντικότητα της Ελλάδος μπορούσε να φανερωθεί μέσα σε μία εικόνα θα ήταν αυτή της Μάνης. Μακριά από οτιδήποτε “δήθεν” λαμπερό, η Μάνη ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις, όσων εκτιμούν την ομορφιά που δεν “φωνάζει” για να την προσέξει κανείς κι όμως καταφέρνει να προκαλεί…

240 περίπου χιλιόμετρα αρκετά καλού οδικού δικτύου, χωρίζουν τον κάθε Αθηναίο κάτοικο για να γνωρίσει την άγρια ομορφιά, την ηρεμία και την αυθεντικότητα της Μάνης, με τα πιο γραφικά χωριά που μπορεί να γνωρίσει κανείς σε όλη την χώρα και το Label News παρουσιάζει τα μέρη που που αξίζει να επισκευθεί κανείς.

Λιμένι

Ο μικρός παραδοσιακός οικισμός, που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από την Αρεόπολη και περίπου 27 χλμ από το Γύθειο, που μόνο εκεί μπορείς να νιώσεις την πραγματική αίσθηση της ελευθερίας και όχι μόνο γιατί τα σπίτια του είναι σχεδόν πάνω στη θάλασσα, αλλά διότι είναι ένας από τους ωραιότερους και πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής.

Οίτυλο

Μία περιοχή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ιδανικό ορμητήριο για όσους λατρεύουν την πεζοπορία. Αν λοιπόν θέλετε με αυτό τον τρόπο να γνωρίσετε την περιοχή ακόμη περισσότερο, μία ωραία διαδρομή για να απολαύσετε την άγρια μανιάτικη φύση, είναι να περπατήσετε από το Καραβοστάσι μέχρι τον Προφήτη Ηλία.

Σπήλαιο Διρού

Το Σπήλαιο του Διρού, έχει κααταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση ανάμεσα στα τρία ωραιότερα λιμναία σπήλαια του κόσμου, αφήνοντας πίσω το Παντιράκ της Νότιας Γαλλίας. Αν αποφασίσει κανείς να επισκευθεί την Μάνη, τότε δεν πρέπει να αφήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και να πάρει μαζί με την παρέα του μία βαρκούλα και να δει από κοντά τα λιμναία τμήματα της Βλυχάδας, που επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση