Σάββατο , 20/04/2024

“Ροζ” ξενοδοχεία: Εκεί που στεγάζονται οι “παράνομοι” έρωτες – Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις πριν τα επισκεφτείς

Ροζ ξενοδοχεία. Η ονομασία τους δεν έχει να κάνει με το χρώμα στους τοίχους. Έχει να κάνει με την ιδιότητά τους. Είναι εκείνα τα κτήρια που φιλοξενούν, παράνομους έρωτες, ζευγάρια που ακόμη δεν έχουν δημιουργήσει τον δικό τους χώρο για τις σεξουαλικές τους συναντήσεις, επαγγελματίες γυναίκες ή επαγγελματίες άντρες που πληρώνονται για βραδιές έρωτα, ή ακόμη και ερωτευμένα ζευγάρια που ψάχνουν έναν καινούριο χώρο για να ανανεώσουν την σχέση τους.

Βέβαια, αυτό που είπαμε παραπάνω για το χρώμα στους τοίχους, καλό είναι να το διαγράψεις. Σίγουρα σε κάποιο από αυτά θα βρεις το λεγόμενο «Ροζ δωμάτιο», αλλά και ονομασίες από τα υπόλοιπα χρώματα. Βλέπεις, τα πιο high class ξενοδοχεία τέτοιου τύπου έχουν την τάση να δημιουργούν και θεματικά δωμάτια που θα βοηθήσουν το εκάστοτε ζευγάρι να επιλέξει το μέρος που θα στεγάσει τις ορέξεις του.

Σίγουρα όμως θα αναρωτιέσαι: «Δεν είναι λίγο επικίνδυνο;». Φυσικά και είναι επικίνδυνο. Ειδικά αν διαλέξεις ένα τέτοιου είδους ξενοδοχείο κατά τύχη. Χρειάζεσαι χρόνο και προσοχή. Σαν να διαλέγεις το επόμενό σου διαμέρισμα. Έτσι πρέπει να σκεφτείς. Έτσι, το Label News σε ταξιδεύει στα «ροζ μονοπάτια» και σου παρουσιάζει μία λίστα που πρέπει να τσεκάρεις πριν την επίσκεψή σου.

Κάνε το google search σου. Ναι καλά κατάλαβες. Τα περισσότερα ονομάζονται «Ξενοδοχεία Ημιδιαμονής» και έτσι θα τα βρεις στο διαδίκτυο. Μπες στο πρώτο site που σου παρουσιάζει η σελίδα και ξεκίνα να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει με βάση την περιοχή.

Στην συνέχεια, κοίτα τις κριτικές που γράφονται για το καθένα. Εδώ πρέπει να προσέξεις τα λεγόμενα «ψεύτικα προφίλ» που κάθε ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό της θα βάλει να σχολιάσει για να ανέβει το rating. Οπότε τα προφίλ όπως «Τζόνι Ζαλισμένος» εδώ δεν μας ταιριάζουν. Οι περισσότεροι που έμειναν ευχαριστημένοι θα γράψουν κάτι με το κανονικό τους όνομα. Και εδώ θα βρεις μόνο άντρες γιατί μην ξεχνάς πως στο ισχυρό φύλο το συγκεκριμένο άθλημα δεν έχει ενόχους.

Μίλα με την reception και μην κλείσεις κάποιο δωμάτιο διαδικτυακά. Οι ώρες που αναγράφονται στα sites του κάθε ξενοδοχείου, δεν είναι πάντα κοντά στην πραγματικότητα. Καλό είναι να το παίξεις και λίγο πρωτάρης. Ίσως αν πέσεις σε κάποιο καλό υπάλληλο, να έχεις και μερικά «δωράκια» στο δωμάτιό σου για να σε κάνουν να νιώσεις λίγο άσχημα. Αν τώρα αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να κλείσεις δωμάτιο, καλό είναι να ξέρεις πως έτσι θα δώσεις το όνομά σου από την αρχή και απλά όταν θα περάσεις την υποδοχή, θα σου δώσουν το κλειδάκι σου και θα φύγεις γρήγορα. Έτσι θα αποφύγεις τα λίγο αδιάκριτα βλέμματα.

Αν είσαι παντρεμένος, βγάζεις πάντα την βέρα σου, ακόμη και αν το ξέρει η παράνομη σύντροφός σου. Δεν χρειάζεται να δώσεις δικαίωμα. Ενώ, ένα καλό tip στην υποδοχή δεν βλάπτει. Αντιθέτως θα βοηθήσει να ξεχάσουν την επίσκεψή σου.

Φρόντισε να ζητήσεις δωμάτιο με μπάνιο. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που βρέθηκαν σε ξενοδοχεία που υπάρχει ένα κοινόχρηστο μπάνιο και κανένας δεν βολεύτηκε με κάτι τέτοιο. Πριν μπεις όμως στο δωμάτιο, πρέπει να ελέγξεις το πιο σημαντικό. Ψάξε γωνίες και ανθοδοχεία για κάμερες.

Όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, συμβαίνουν και αυτά. Αν δεν θέλεις λοιπόν την επόμενη εβδομάδα να δεις τον εαυτό σου στο PornHub στην κατηγορία με τα amateur videos, πρόσεξε κάθε γωνιά. Κατά τα άλλα, όλα είναι έτοιμα για να περάσεις μία όμορφα βραδιά.

Μικρό tip: Καλό είναι να πάρεις αλκοόλ μαζί σου, αν σκοπεύεις να το γιορτάσεις αρκετή ώρα. Εκεί η χρέωση είναι μεγαλύτερη και από αυτή των κανονικών ξενοδοχείων σου.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …